Doporučujete matrace Zaren, jste pod nimi podepsaný
Dobrý večer, dnes jsme měli přednášku na matrace Zaren a byl jste uveden jako ortoped, který je doporučuje. Ve svém oboru jste špička, tak bych Vás chtěla poprosit jestli jsou opravdu kvalitní a dopourčujete je. Omlouvám se za vyrušení a přeji příjemný večer.
Nic o tom nevím. Pod nic jsem se nepodepsal ani nehodlám.
Dobrý den, ani nevím co to je za firmu, natož co je to za matrace. Někdo asi zneužil mé jméno.
Dobrý den, o ničem takovém nemám informaci a nic nedoporučuji, firmu Zaren budu kontaktovat ohledně zneužití mého jména, můžete prosím napsat kdy a kde byla přednáška konána? děkuji dr debre
Dobrý den. O té matraci, ani o tom, že bych ji kdy doporučoval, nevím. Někdo Vám lhal. JD
Obdobné otázky
- Dobrý den , je mi 26 let a už skoro tři týdny mě trápí zažívací obtíže. Projevují se nadýmáním, nevolností, občasným průjmem (max 3-5x/den) a pocitem na zvracení. Občas se mi i obrací žaludek. Někdy se k tomu přidá i jemné pálení žáhy. Byla jsem za tím u lékaře, CRP test vyšel v pořádku. Byla jsem poslána…
- Chtěl bych se zeptat kam zajít s třesem rukou nebo aspoň nějakou radu co za léky atd.
- Zabivate se transexualy? Chci začít z hormon replacement therapy. (mužské hormony) žiju jako muž 20 let je mi 27 jsem v registrovaném partnerství. Mám deprese necítím se jako žena a chci nejen se cítit jako muž ale taky tak vypadat a podstoupit veškeré potřebné operace.. Může ošetřující doktor posoudit…
- Dobrý den, jaký lék (pokud již nelze jinak) je lepší pro dobu těhotenství případně kojení zoloft či esoprex, který z nich je méně rizikový pro dítě? Myšleno v obecné rovině, je mi jasné, že lék se vybírá dle individuálních potřeb jedince, myslím, obecně, který je šetrnější, když mohou být užívány oba.…
- Dobrý den, je mi 16 let a trpím asi derealizaci. Ráda bych pravidelně navštěvovala nějakého psychologa, který je hrazený pojišťovnou. Mohl by mi v tomto někdo pomoci? Mám velké úzkosti a velmi mi to komplikuje život, který dřív býval tak veselý.
- Dobrý den, je mi 16 let a myslím že mám derealizací. Celé dny žijí ve velkých úzkostem. Doktorka mi napsala doporučení na psychologickou léčbu. Mohla byste mi v tomto pomoci? Děkuji
- Dobrý den, jsem v 20 tt a mám problém s mykózou na nohách (suchá olupujíci se kůže na šlapkách chodidel a na patách). Problémy začali po návštěvě Španělska, kde jse mi objevili příznaky dyshidrozy (svědění, vodnaté puchýřky). Po návratu do ČR zůstali chodidlá suchá a loupou se. Problémy protrvávají…
- Здравствуйте, вы занимаетесь протезированием? Хотелось бы узнать цены на услуги, Вы могли бы сообщить мне на электронную почту Спасибо заранее.
- Jak dlouho to trvá než začnu z hrt hormon replacement therapy.. Jako první chci začít z hormony a pak postoupit veškeré operace..
- Dobrý den, v neděli při volejbalu se mi zablokovaly záda v bederní a křížové oblasti. Praktická lékařka mi nasadila léky na bolest a ta pomalu ustupuje. Objednací doba na neurologii a ortopedii je 6-10 týdnů. Můžete mi doporučit postup pro nápravu ? Jsou Vaše služby hrazeny pojištovnami?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: