Úzkosti v dospivani
Dobrý den, je mi 16 let a trpím asi derealizaci. Ráda bych pravidelně navštěvovala nějakého psychologa, který je hrazený pojišťovnou. Mohl by mi v tomto někdo pomoci? Mám velké úzkosti a velmi mi to komplikuje život, který dřív býval tak veselý.
Dobrý den. Bohužel nemám služby hrazené pojišťovnou. Doporučila bych vám obrátit se na psychology na poliklinice v bílém domě na Žerotínově náměstí. Zde poskytují psychologickou pomoc hrazenou pojišťovnou. Navíc upřednostňují pacienty dětské a mladistvé.
Hezký den, můžete zkusit psychologické ambulance v Bílém domě, nebo v dětské nemocnici na Černopolní . Bohužel, v odpovědi nemohu uvádět odkazy na weby, pokud chcete, napište mi na email a já vám nějaké odkazy pošlu.
s pozdravem Hanka Formánková
s pozdravem Hanka Formánková
Dobrý den, ano, prosím více na mém emailu.Děkuji.AP
Obdobné otázky
- Dobrý den, je mi 16 let a myslím že mám derealizací. Celé dny žijí ve velkých úzkostem. Doktorka mi napsala doporučení na psychologickou léčbu. Mohla byste mi v tomto pomoci? Děkuji
- Dobrý den, jsem v 20 tt a mám problém s mykózou na nohách (suchá olupujíci se kůže na šlapkách chodidel a na patách). Problémy začali po návštěvě Španělska, kde jse mi objevili příznaky dyshidrozy (svědění, vodnaté puchýřky). Po návratu do ČR zůstali chodidlá suchá a loupou se. Problémy protrvávají…
- Здравствуйте, вы занимаетесь протезированием? Хотелось бы узнать цены на услуги, Вы могли бы сообщить мне на электронную почту Спасибо заранее.
- Jak dlouho to trvá než začnu z hrt hormon replacement therapy.. Jako první chci začít z hormony a pak postoupit veškeré operace..
- Dobrý den, v neděli při volejbalu se mi zablokovaly záda v bederní a křížové oblasti. Praktická lékařka mi nasadila léky na bolest a ta pomalu ustupuje. Objednací doba na neurologii a ortopedii je 6-10 týdnů. Můžete mi doporučit postup pro nápravu ? Jsou Vaše služby hrazeny pojištovnami?
- Dobrý den. Mám vnuka 17 roků, který se potýká, dle mého soudu, s psychickými potížemi. Sám si naordinoval antidepresiva střední síly. Je studentem 2. ročníku Gymnazia a jelikož se s ním rozchází dívka je před zhroucením. Je třeba navštívit psychologa či psychiatra? Děkuji
- Rada bych se ještě pozeptsla po operaci artrodeza hlezna kloubu sub talo, zda po 12 týdnech , nastane rehabilitace,budu moci jezdit autem, nosit normální obuv,,ne ortopedickou, sportovat (potápět se chodit po horách)a zda opravdu budu chodit bez berlí
- Dobrý den, v dubnu v roce 2016 jsem byla na plastice předního zkříženého vazu. Na konci září jsem byla na cyklo výletě na 4 dny, kdy jsme ujeli 300km a od té doby mě stále bolí koleno při větší zátěži (chůze ze schodů, z kopce, běh a jiné otřesy). Chci se zeptat, zda se jedná pouze o přetížení nebo je…
- Dobry den, chtela bych se zeptat zda mam nejaky problem...byvam v posledni dobe velmi agresivni,neklidna,v noci se velmi casto budim a na deti a manzela vecne kricim..prijdu si jak v zacarovanem kruhu
- Dobrý den, chci se zeptat, zdali je možné se k Vám objednat na testy i v případě, že pocházím z Jičína. S místní alergologií mám velice špatné zkušenosti a potřeboval bych nové testy. Předem děkuji za odpověď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: