Třes rukou
Chtěl bych se zeptat kam zajít s třesem rukou nebo aspoň nějakou radu co za léky atd.
Problém, který udáváte musí vyšetřit a dořešit odborník - neurolog. T.P.
doporučujeme objednat se na neurologii k vyšetření příčiny.
S pozdravem
AVICA
doporučujeme objednat se na neurologii k vyšetření příčiny.
S pozdravem
AVICA
Obdobné otázky
- Zabivate se transexualy? Chci začít z hormon replacement therapy. (mužské hormony) žiju jako muž 20 let je mi 27 jsem v registrovaném partnerství. Mám deprese necítím se jako žena a chci nejen se cítit jako muž ale taky tak vypadat a podstoupit veškeré potřebné operace.. Může ošetřující doktor posoudit…
- Dobrý den, jaký lék (pokud již nelze jinak) je lepší pro dobu těhotenství případně kojení zoloft či esoprex, který z nich je méně rizikový pro dítě? Myšleno v obecné rovině, je mi jasné, že lék se vybírá dle individuálních potřeb jedince, myslím, obecně, který je šetrnější, když mohou být užívány oba.…
- Dobrý den, je mi 16 let a trpím asi derealizaci. Ráda bych pravidelně navštěvovala nějakého psychologa, který je hrazený pojišťovnou. Mohl by mi v tomto někdo pomoci? Mám velké úzkosti a velmi mi to komplikuje život, který dřív býval tak veselý.
- Dobrý den, je mi 16 let a myslím že mám derealizací. Celé dny žijí ve velkých úzkostem. Doktorka mi napsala doporučení na psychologickou léčbu. Mohla byste mi v tomto pomoci? Děkuji
- Dobrý den, jsem v 20 tt a mám problém s mykózou na nohách (suchá olupujíci se kůže na šlapkách chodidel a na patách). Problémy začali po návštěvě Španělska, kde jse mi objevili příznaky dyshidrozy (svědění, vodnaté puchýřky). Po návratu do ČR zůstali chodidlá suchá a loupou se. Problémy protrvávají…
- Здравствуйте, вы занимаетесь протезированием? Хотелось бы узнать цены на услуги, Вы могли бы сообщить мне на электронную почту Спасибо заранее.
- Jak dlouho to trvá než začnu z hrt hormon replacement therapy.. Jako první chci začít z hormony a pak postoupit veškeré operace..
- Dobrý den, v neděli při volejbalu se mi zablokovaly záda v bederní a křížové oblasti. Praktická lékařka mi nasadila léky na bolest a ta pomalu ustupuje. Objednací doba na neurologii a ortopedii je 6-10 týdnů. Můžete mi doporučit postup pro nápravu ? Jsou Vaše služby hrazeny pojištovnami?
- Dobrý den. Mám vnuka 17 roků, který se potýká, dle mého soudu, s psychickými potížemi. Sám si naordinoval antidepresiva střední síly. Je studentem 2. ročníku Gymnazia a jelikož se s ním rozchází dívka je před zhroucením. Je třeba navštívit psychologa či psychiatra? Děkuji
- Rada bych se ještě pozeptsla po operaci artrodeza hlezna kloubu sub talo, zda po 12 týdnech , nastane rehabilitace,budu moci jezdit autem, nosit normální obuv,,ne ortopedickou, sportovat (potápět se chodit po horách)a zda opravdu budu chodit bez berlí
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: