MUDr. Olga Janoušková

Praktický lékař · Více

Slaný 1 adresa

Zdrav.zařízení-všeob.lékař,akupunktura

č.d. 333, Slaný 273 08

• Více než jen doktorka, rodinný přítel, rádce a vrba v jedné osobě...

• To je prostě naše Ollie. Super!

Výborná lékařka, nic nenechá náhodě, ví si vždycky rady, komunikuje spíše jako rodinný přítel. Pacient má pocit, jako by byl její jediný. Doporučuji...

výbornna

• H

Jsem s paní doktorkou spokojena. Vždy mě léčila zodpovědně, posílala na odborné vyšetření, na rehabilitaci a doporučila i alternativní léčbu.

• F

Nikdy jí nepřestaneme být vděčni za to, co pro nás udělala, když šlo do tuhého a byla vyslovena ošklivá diagnóza. Takový zájem, péče, angažovanost, odborné znalosti - to je lékařka par excellence! Dělá víc, než musí. Pro ni je stupnice slabá, hodnotím 1000 %.

• S

Znám paní doktorku od doby,kdy nastoupila do střediska ve Pcherách.Nikdy a opakuji nikdy se nestalo, že by jsem byla ošetřena a vyšetřena nedbale a v případě jakékoli pochybnosti neodeslaná na odborné vyšetření,kde její předpokládanou diagnózu potvrdili.Za takový odpovědný i laskavý přístup si jí velmi vážím a děkuji.Poděkování patří i její sestře pí. Husákové, která svoji práci odvádí také skvěle.

Ačkoliv nejsem "pravidelným" návštěvníkem lékařské ordinace paní doktorky Janouškové, musím říci, že její přístup je vždy na úrovni daného pacienta. Paní doktorka ví a zná... A tak to má být! Jen tak dál! ( Jen v případě, že je plná čekárna a vy to zaregistrujete - prosím o co nejkratší diskuze s babičkami na téma "Co se děje v té naší vsi." ) Věřte nebo ne, někdy už v té čekárně "pění" celkem dost lidí. S pozdravem JČ

• S

Nejlepší paní doktorka, která mě kdy ošetřovala!

• N

Je to velmi milá lékařka,která člověku opravdu pomůže!