MUDr. Monika Růžičková

Zubař · Více

Ordinace PL stomatologa

Palackého náměstí 895, Zdice 26751

• Trhání 8čky zubu bez rengenu, ani následný rengen neudělán pro kontrolu. Zub stále bolel, ponechán kořen v dásni. Zjištěno až u jiného zubaře. Zákrok velmi bolestivý, neumí dát ani pořádně injekci na umrtvení. Nic horšího jsem zatím nezažil, a to že jsem měl zubařů již pár. Pokud nechcetedávat pak velké peníze za následnou péči někde jinde dopořučuji jít rovnou k někomu kdo to umí.

• Bolest, kterou jsem zažil při zákroku tady, jsem nezažil ani po několika operacích kolena. Nedostatečné lokální umrtvení ( neumí to) při zákroku + špatně dočištěné kanálky a měsíc otevřený zub. Nyní jiným (kvalitním) zubařem zub řádně umrtven a absolutně bezbolestně správně dočištěn a vyndán zbytek nervu ( působil stále bolest)přehlédnutý a zanedbaný pí. Růžičkovou.

• I

jak sestra, tak doktorka obě neochotné, doktorka laxní a na všechno má dost času a zuby se můžou vesele kazit dál. o vzhledu jejích oprav škoda mluvit. NEPOUŽÍVÁ RUKAVICE.
    NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!

• Výborná pani zubařka ,hodná citlivá dovede i uklidnit a neboli to od ni

• Moc velmi dobrá lékařka,jsem nad míru spokojen.Hora J.

• Chodím často a jsem velmi spokojena. Na mé doporučení k paní doktorce přešli moji známí a jsou též spokojeni.

• DOCHAZIM JEDNOU DO ROKA NA KONTROLU A JSEM S OSETRENIM SPOKOJENA.

VYBORNA ZUBARKA CHODI K NI CELA RODINA PROSTE UMI.PEPIK

• D

je to fakticky carodejka :D

Myslím, že lékařská péče od paní doktorky má vysokou úroveň. mohu jen doporučit.