MUDr. Miloš Ježek

Gynekolog Více

Tábor 1 adresa

Gynekologicko porodnická ambulance

Budějovická 911, Tábor 39001

• super doktor,strašně mi pomohl.

• Mudr. David Ježek (pravděpodobně syn) - vynikající lékař. Byl u mého porodu a svým velice osobitým přístupem ke mě, jsme s chlapečkem oba v pohodě. Je to gauner (byl neskutečně hubatej), ale umí a to se cení. :)A navíc, hraje hokej s mým manželem.
    Velice doporučuji, jeho péči i porodnici v Žatci.

• příjemný, komunikativní

• Bezkonkurenční pan doktor s velkým P

• Na pana doktora Ježka nedám dopustit, mám s ním jen samé dobré zkušenosti. Vždy je ke mně ochotný a vstřícný. Nikdy jsem s ním neměla jediný problém. Díky němu mám dvě zdravé děti.Nechápu, jak někdo může napsat názor typu opravář aut atd. je to ubohé.

• Miloš Ježek může být rád,že jsem ho neudala za to jeho sprosté chování a urážení.A jeho syn je další arogantní pitoma.U obou bych si nedala opravit ani to kolo natož auto.Nechápu,že dostali lékařský diplom,vždyť nemají ani potuchy co je to žena.Přistupují k nám jako k dobytku!!! Fůj-hnůj!!

• Pan doktor Ježek je pečlivý,nic nechce zanedbat a mě velmi pomohl...
    nemám proti němu jediné špatné slovo...

• K Dr. Ježkovi chodím skoro 10 let, jsem s ním moc spokojená, je pečlivý a ochotný.
    Nechápu,proč sem někteří pletou hodnocení úplně jiného doktora, nebo jeho syna.

• Já mám s panem doktorem Ježkem jen velmi dobré zkušenosti...U mě nikdy nic nezanedbal (doufám že do budoucna ani nezanedbá :-) ) a naopak ani nic zbytečně nepřeháněl.

• NejJ