MUDr. Milan Svojsík

Pediatr · Více

Jihlava 1 adresa

Nemocnice Jihlava

Vrchlického 4630/59, Jihlava

• Pana primáře považuji za člověka,který nemá absolutně zvládnutou psychologii.Když jsem byla s mou starší dcerou hospitalizovaná,přistup pana primáře byl zarážející. Bavil se se mnou přes zeď-doslova! Když jsem se chtěla zeptat,co vlastně dceři je,pan doktor se mi nepodíval ani do očí a říkal si něco pro sebe čemuž jsem nerozuměla a úplně jsem ztratila zájem se ho na cokoli ptát.Takových doktorů je ale bohužel v jihlavské nemocnici mnoho.

Strávila jsem v minulém roce se svou tehdy tříměsíční dcerou,která se narodila velmi předčasně,zhruba týden na jeho oddělení a pan primář mě vyléčil z toho,že nikdy již nevezmu svou dceru do Jihlavy.Dceru postihla infekce,vysoké horečky a tak a paní Libánská nám s naprostým klidem sdělila,že nám dcerka možná zemře.To ovšem nebylo vše,na oddělení si nás nikdo nevšiml a konečně po probdělé noci,kdy jsem čekala jaký závěr mi řekne pan primář,tak jediné co ho zajímalo bylo zda-li ošetřující lékaři mé dceři jsou již prošedivělí či ne-byla jsem v naprosté šoku.Za celou dobu nezjistili přesnou diagnozu.Ale daleko horší byla Libánská,naprosto arogantní typ člověka hrajícího si na boha s velice mizernými lékařskými schopnostmi.Ale za toto oddělení zodpovídá pan primář.Zvažovali jsme zpočátku,že podáme stížnost,ale nakonec jsme to neudělali s tím,že jsme byli hlavně rádi,že to dcerka v Jihlavě přežila.Mám s čím srovnávat,strávila jsem dlouhou dobu v Česk.Bud.,Jindřich.Hradci a Pelhřimově,jednání i pěče na mimořádně dobré úrovni.U mě pan Svojsík a jeho styl řízení oddělení a přístupu k lidem velké minus.

Tento pán si myslí, že se dá léčit arogancí ... na místo, kde takto funguje, nepatří!!!

• My máme velmi dobré zkušenosti s panem primářem, je vstřícný, vysvětlí problematiku. Jeho přístup k dětem se mi velmi líbí. Nedělá z dětí hlupáky, jedná s nimi jako chlap s chlapem. Za mě super a doporučuji

Horší jednání a chování jsem u doktora v životě nezažil. Měli jsme tu čest zatím dvakrát, poprvé hned v porodnici a podruhé v nemocnici na dětském oddělení. Ostatní lékaři a lékařky na dětském oddělení byli výborní, ale dokud tam bude Svojsík, tak se mu budeme snažit vyhnout velkým obloukem.
    Nejsem oprávněný hodnotit Svojsíkovy odborné schopnosti, i když špína na pokoji taky o něčem svědčí, ale lékař (a primář dětského oddělení obzvláště) musí mít také určité lidské kvality. Těch Svojsík nemá ani špetku.