MUDr. Milan Stojanov

Zubař Více

Blansko 1 adresa

Praktický zubní lékař

Sadová 33, Blansko 67831

Po čtyřech letech jsem navštívil pana zubaře . Byl jsem znovu ohromen , Novou ordinaci a znovu obrovskou ochotou , jak pana doktora tak paní sestřičky . Ta mi dokonce dovezla zubní protézu až domů . Jejich postoj se nedá vyjádřit . Nevím jak jim poděkovat .Josef

• Praktický zubní lékař Nové zuby  •

Výborný zubař . Odvádí precizní práci . Je ochotný a vstřícný taktéž i sestřička všem doporučuji .Jsem nadmíru spokojen . A. Josef

• Je to nejlepší zubař a sestřička na světě...je hodný, citlivý a pečlivý. Jsem hrdá na svého zubaře :) Táňa

• sedm zubařů jsem navštívila za svých 23 let a právě u tohoto už zůstanu! U něj v křesle se odpočívá a relaxuje :)

• Nejlepší zubař jakého znám,mohu jen doporučit,je moc hodný,ochotná sestřička,prostě sou oba perfektní

• Výborný zubař - skvělé vystupování, silná empatie s pacienty, skutečný profesionál, co se týče "zubařiny" - vždy odvede výborně svoji práci. Je možné těšit se k zubaři? Do ordinace MUDr. Stojanova ano:o)

• Nejlepší a nejpříjemnější zubař, kterého jsem v životě potkala. Postupně jsem k němu přeregistrovala celou rodinu včetně tchýně a tchána. Opravdu si zaslouží pochvalu za svůj lidský i odborný přístup k lidem.

• Výborný stomatolog - první zubní lékař, ke kterému se nebojím chodit na prohlídky a ošetření. Jsme u něj celá rodina a nemůžeme si ho vynachválit!!!

• Velice trpělivý. ochotný, vstřícný, pečlivý, mohu jen doporučit, k jinému bych nešla.Díky.

• VELICE SI HO VÁŽÍM PRO JEO TRPĚLIVOST,OCHOTU A PEČLIVOST V MLÁDÍ JSEM SE S NÍ PŘÍLIš NASETKÁVAL OTA