Brozanská 404, Bohušovice nad Ohří 41156
JVH
Byl jsem na návštěvě a chtěl jsem si nechat dát injekci, kterou jsem měl sebou. Paní doktorka chtěla udělat napřed prohlídku, tu jsem odmítnul s tím, že mám správu sebou. Byl jsem vykázán - bez prohlídky nebude injekce aplikována! Zajel jsem si do nemocnice v Litoměřicích. Sestra mi s úsměvem řekla že správu nepotřebuje. Bez problému jsem po chvilce jel zpět.
hodnocení = NEOCHOTA, AROGANCE, NEPROFESIONÁLNÍ CHOVÁNÍ. Nejhorší co jsem kdy poznal.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
S paní doktorkou jsme moc spokojení, i máma, a naše děti taky. Známe ji uš letá, dycky pomohla, takže nechápu,co má nepřátel. Ale tady v B. je to samá zavist a sprostota. Takže - nejleší. Vařecha
Tak jsem si to všechno přečet a nevěřím svejm vočím. Co to tam v těch Bohušicích máte za LÚZU pani doktorko. Myslej si snad, že to je nějaký štěsti se s nima zavobírat a jaký blosti kecaj! Dyk voni lezou do ordinace a chtěj si hned dyktovat - antibyjotika a neschopenku a "když už jdu do tý mlíkárny vokolo tak mi napyšte ten penycilín pro mámu , nějak ji škrábe v krku". Já bych je řezal a řezal a hnal bych je až do Terezína do Malý pevnosti a zavřyt!
Ta verbež jezedácká,mlíkárárenská a konzervárenská - nemejou se, z huby smrděj ,ale keců a rozumů! Eště lezou z blbostma v noci na pohotovost, gdo je tam na vás zvědavej, vy deb... ! V noci se spí a ne vychca... hledat bez fronty a bez čekání vyléčení na pohotovosti. Takže vydršte dokorko, pač BLBOST ta je věčná a nekonečná jako vesmír, ale u vesmíru jsem trochu na pochybách . Albert Ajnštajn.• • •
Chodím k paní doktorce 13 let a nikdy se ke mě nechovala špatně. Vždy pomohla, poradila.
Nemohu si stěžovat, spíše chválím za přístup, vše na rovinu, žádný "med kolem huby".
Sestřička také bez problémů.
Pacientka Lenka z Bohušovic• • •
setuj
Nemůžu si na paní doktorku stěžovat, ano, náladová je, ale stačí si k ní najít cestičku. Nechodim k ní dlouho, pět let, ale problém jsem s ní nikdy neměla a myslím, že když pacient pomoc opravdu potřebuje, dostane ji! Jsem s ní nadmíru spokojená.
MIL.
Naprosto souhlasím s předchozím hodnocením, dost člověka zarazí při návštěvě v ordinaci její odpověd na zdravotní problém který mě trápí "a co já s tím?". Její jednání je opravdu snad podle toho jak se který den vyspí, víc nemá k tomu cenu psát vše tu je již v předešlých záporných hodnoceních napsáno. A kladného mě nic nenapadá.
I
Irka
Paní doktorka léči podle své nálady.Někdy mi přijde,že jí pacient těžce otravuje.Paralen mi taky pořád psala a když už nevěděla jak se mě zbavit řekla" tak si to pořádně rozmysli budu tě posílat a tahat povšech čertech!!!"To je doktorka?No rychle jsem utekla jinam.Mého otce léčila na sindrom bílého pláště.Byl pro ni obtížný hmyz.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dobrý den,souhlasím stím,co tu bylo řečeno.Diagnóza typu: TO JSEM MĚLA TAKY!!!! převršuje drzost její diagnózy,takže s každou chorobou,kdo tam jde se dozví,že tuto nemoc sdílela MUDR. také!!!! Myslím,že léky,které předepisuje si člověk může koupit v lékárně také.(Paralen nebo EFERALGAN)myslím,že stímto názorem se shodneme skoro všichni.Tímto zdravím MUDR. alias tlakařka neboli hrobařka:-)
s Pozdravem nespokojená pacientka..:-)• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
Zajíčková
Dobrý den. Právě jsem si přečetla všechna hodnocení na paní doktorku a opravdu nevěřím vlastním očím. Navštěvuji ji již 10 let a opravdu si nemohu na nic stěžovat. Naopak mi paní doktorka vždy vyjde vstříc, její léčba je adekvátní. Mám dvě malé děti a když je opravdu třeba, je možné se s ní dohodnout na návštěvě v ordinaci. Opravdu jsem spokojená. Mimochodem: kdo nemá jednou za čas horší náladu nebo není unavený??? A fakt je jeden: jestli vám paní doktorka nevyhovuje, najděte si jinou a nezabírejte místo ostatním spokojeným pacientům... Paní doktorce přeji všechno nej do roku 2009.
Lucí
Nevím,jestli náhodou nechodím k jiné paní doktorce...Já jsem se svou paní doktorkou spokojená a to moc...Dojíždím za ní z vesnice vzdálené 15 kilometrů..Vždy je pečlivá,léčba je také kompetentní,je upovídaná,příjemná..alespoň,co se naší rodiny týče...Nikdy mi nepředepsala Paralen...Asi je to věc názoru...zatím bych neměnila...A doporučuji ji...