Ordinace PL pro dospělé

Kostelní 6, Beroun 266 01

Medicentrum Beroun, spol. s r.o.

Politických vězňů 40, Beroun 266 01

• Nejlepší praktický lékař

• pan doktor je velmi dobrý, vždy se snaží poradit, přijít věci na koub. I nadále si zvyšuje svou kvalifikaci a pravidelně se vzdělává..

To není lékař lidí je to veterinář.Nedoporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

Jsem velice spokojená s jeho přístupem.Jeho včastná diagnostika mi zachránila život v Berounské nemocnici na interním oddělení.Jeho empatický postoj k pacientům je obdivuhodný.Velice mi pomohl a vážím si ho.Doporučuji jeho praktickou ambulanci v Nižboře.

• S

Ideální praktický lékař, velice obětavý, vstřícný, zdůrazňuji Jeho lidský přístup. Skvěle skolubené skušenosti z interní mediciny aplikovane v ambulanci praktického lékaře. Osobně mně pomohl zejména vhodně volenou terapii mé chronické žilni insuficience. Můžu jenom doporučit.

Upřednostňuje své zájmy nad zájmy pacientů.

• B

DR. Bureš je profesionál a skvělý člověk,doporučuji !!!

• Mudr. Michal Bureš je velmi empatický odborník. K pacientům se chová velmi hezky, můžu ho jedině doporučit!

Navzdory mladému věku je velmi dobrý diagnostik.Asi podědil geny po svém otci,rovněž výborném
    praktickém lékaři.