Mgr. Michaela Nechalová

Psycholog Více

Chomutov 2 adresa

Jsem psycholožka specializující se na práci s dospělými a dospívajícími. Pomáhám svým klientům řešit jejich problémy a vytvářet pozitivní změny v jejich životech.
Absolvovala jsem výcvik v psychologickém koučování a výcvik krátkodobé kognitivně-behaviorální terapie. Jsem frekventantkou komplexního psychoterapeutického výcviku Cestou systemických terapií. V rámci terapeutické práce používám moderní techniky a metody, které jsou účinné při řešení různých psychologických problémů a obtíží, jako jsou například nepříjemné myšlenky a pocity, životní nespokojenost, úzkost, deprese, stres, nízké sebevědomí či mezilidské vztahy.
  • poradenská psychologie
  • rodinná terapie

Rozhovory v křesle
Fügnerova 2765/17, Chomutov

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Konzultace online

Psychological consultations in English

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Jak fungují ceny?

Umístění: psychologické poradenství

K paní Míše chodím téměř rok, je to moje první zkušenost s terapií. Míša je velmi empaticka, otevírá mi oči a rozšiřuje me obzory. Vyhovuje mi kombinace online a offline sezení. Je profesionální a zároveň lidská. Jsem ráda, že jsem se odhodlala na terapie chodit a oslovila právě ji.