Ordinace PL pro dospělé

Tovární Vrch 78, Doksy

• Špatně a pozdě diagnostikovala onemocnění, nekomunikovala s pacientem jak by měla, nepopsala pořádně co mu je.
    Potom,neplnila povinnost dělat pravidelné kontroly.
    Za mě velké zklamání.

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorku mohu hodnotit jen kladně. Velmi milá, ochotná a nemám u ní pocit, že jsem jen ovce s pořadovým číslem. Snaží se pomoci jak může. Moje diagnoza je velmi problematická, ale kdykoliv za ní s nějákým problémem přijdu, řeší jej a to detailně. Navštěvuji hodně lékařů, abych mohla napsat, že tato lékařka sedí na správném místě - jako jedna z mála!

• Jsme s ní celá rodina velice spokojení. Mohu jen doporučit.

• Valice slušné jednání.

• Paní doktorku jen chválíme, chodíme k ní s manželem a oceňujeme její úroveň znalostí i chování k pacientům. Je velmi pečlivá a hlavně má o náš zdravotní stav zájem. Pochválit musíme i sestřičku, je velmi milá a ochotná.
    Jsme prostě spokojeni a rádi, že k nim můžeme chodit.

Eva a Josef Langerovi

• Lékařka s lidským, leč nikoliv familiárním přístupem k pacientu.Lékařka, která léčí, ne jen vyplňuje neschopenky recepty. Lékařka, za níž v okamžiku, kdy otevřela praxi, odešlo od jiné praktičky sposta pacientů, kteří se už dlouho před otevřením její praxe tázali, kdy už bude svou praxi mít. Lékařka, která jednu službu v týdnu slouží na ARU Českolipské nemocnice, lékařka, která se na své pacienty v nemocnicích ptá...
    Protože ji znám osobně, jsem jejím pacientem a znám ji z městečka,kde působí, napíšu bez uzarděnáí, že je to skvělá lékařka, skvělý člověk a jako chlap středního věku si už můžu dovolit napsat- nádherná ženská.

• Je to skvělá doktorka, pozná hned i to, co jiné lékařky nepoznají, stačí, když se podívá a ví. Je trošku od rány, taková Páleníková, ale je to potřeba. Vždycky nám pomohla.