Vážení pacienti, MUDr. Dittrich z důvodu dovolené nebude 6. - 15.10. ordinovat. Sestra bude přítomna dle své pracovní doby.
PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY OD 15 LET POUZE SE ŽÁDANKOU! V případě plné obsazenosti objednacích termínů, nelze zařazovat další pacienty na úkor řádně objednaných REZERVACE termínů prosím uskutečňujte skrze ONLINE KALENDÁŘ, případně telefonicky vždy v PO, ST a PÁ v čase 14-18 hod. Tato doba je zároveň určena pro telefonické konzultace s pacienty (recepty, aktuální obtíže, objednávky). Vyšetření a ošetření mimo ordinační dobu na vyžádání je zpoplatněno 500 Kč. V ordinaci probíhá také terapie vysokovýkonovým laserem HIT podle objednaných termínů. Ordinace disponuje schválením SÚKL pro předepisování léčebného konopí. Provádíme také EEG vyšetření v rámci epileptických a jiných funkčních poruch CNS. Pokud Vás na EEG odesílá jiný specialista, objednejte se telefonicky na čísle +420 777 339 901. Spojení MHD: trolejbus č. 37 Mendlovo nám. - Jírovcova - Nemocnice Bohunice (zastávka Voříškova) autobus č. 50 Komárov - Osová - Kohoutovice - Bystrc ZOO (zastávka Kohoutovice, hájenka) autobus č. 52 Žebětín - Kohoutovice (zastávka Kohoutovice, hájenka) DALŠÍ INFORMACE Privátní praxi provozuji od roku 2008, předtím jsem pracovala na neurologickém oddělení VN Brno a také v Masarykově onkologickém institutu. Základní myšlenka: dostatek času na pacienta (termíny s půlhodinovým intervalem), individuální přístup, mezioborová spolupráce Email: michaeladittrich@centrum.cz
- Neurologie
Běžný termín
Neurologické vyšetření
500 Kč -
VS
Skvělý přístup k pacientovi a dobrá nálada. Doporučuji
• Poliklinika u Alberta, zastávka Voříškova Neuro Help Company s.r.o. • Běžný termín •
Julia
Paní doktorka s velkým D! Velmi příjemná, lidská a opravdu znalá ve svém oboru.
• Poliklinika u Alberta, zastávka Voříškova Neuro Help Company s.r.o. • Jiný •
PK
Objednán jsem byl na 16:30 a v 17:15 z ordinace nevyšel jediný pacient. Objednávání na čas postrádá smysl. Toleroval a chápal bych zpoždění 10-15 min, ale ne 3/4 hodiny a to předemnou byli ještě další dva pacienti. To znamená 3x třičtvrtě hodiny = zpoždění 2 a čtvrt hodiny oproti mému času objednáni! To je pro mně, při vší úctě k lékařům , hodně! Já ve své práci musím být taky všude na čas! Jinak bych se neuživil. Katastrofa!!!!!
Dmitriieva Yuliia
Moc hodna a příjemna žena, odbornik , snaží pomoct.
Josef
Je to paní doktorka Vřele doporučím paní doktorku kdo by potřeboval a má problémy s páteří.
• Poliklinika u Alberta, zastávka Voříškova Neuro Help Company s.r.o. • Jiný •
Martin
Vždy velmi profesionální a laskavý přístup doporučuji
Z
Zuzana
Lidský přístup, ihned odblokování zad, poslouchání co říkám, jsem spokojená moc. Prověření celkového zdravotního stavu a zaslání k dalším vyšetřením.
Dary
Pani doktorka byla příjemná , všechno poslechla a odpověděla na všechny otázky.
V.K.
Paní doktorka je empatická. Snažila se ode mě získat co nejvíce informací o mém zdravotním stavu a o dosavadní léčbě. Napsala mi další žádanky na podrobné vyšetření. Změnila medikaci. Jsem spokojená.
E
Eli
Dnes jsem byla na sve prvni a posledni prohlidce. Pominu to, ze jsem se na radu dostala o 45 minut pozdeji, ale ten pristup? Mela jsem pocit, jakoze mrham casem “pani doktorky” (pricem ji je asi jedno, ze mrhala casem mym, zadna omluva za cekani, nic), byla velmi arogantni a nepofesionalni, v ordinaci hrala hudba a lekarka si pri vysetreni zpivala, sahala na me bez rukavic, lehatko urcite nebylo jakkoli desinfikováno (z kapesniku pod hlavou byl citit parfem). Pristup priserny, prostredi priserne. Nemohu nezminit poznamku “tak si popovidejte s umelou inteligenci”, to me opravdu dostalo, ale i ta AI by byla milejsi. Zvysovani hlasu, arogance kdyz jsem ji poprosila aby vetu zopakovala.
Dostala jsem zadanky a predpis na nejake leky, ani jedno nevyuziju. Zbytecna navsteva, mam akorat zkazenou naladu. Mely me odradit uz ty “informace” na dverich. Dekuju za nic a jdu hledat jineho, profesionalniho neurologa.• Poliklinika u Alberta, zastávka Voříškova Neuro Help Company s.r.o. • neurologické vyšetření •
Odpovědi
51 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
je mi 23let a v sobotu ráno mě vzbudily obrovské návaly horka a pocit na omdlení a malátnost. Nemohla jsem se udržet na nahou a celá se třásla. Odpoledne se to změnilo v zimnici. Celý den jsem nemohla nic dělat ani jíst. Jazyk se mi pokryl nažloutlím povlakem a při konzumaci jídla se mi to v krku stáhne a bolí to a pálí a dělá se mi z toho špatně.
Dnes je to druhý den. Jsem vyčerpaná a lehce malátná. Nezvládnu delší chůzi a mám nízký tlak. Je to o něco lepší než včera, ale zas od rána mám silný pocit na zvracení..
Mohli by jste mi poradit, co to znamena?
Děkuji.
Angína, měla jste jít k prakt. lékaři, aby Vám udělal výtěr z krku a napsal antibiotika.
Od pátečního odpoledne jsem při jízdě na kole začal pozorovat bolest uvnitř hlavy nad pravým uchem. Která se stále periodicky vrací cca po 1-2 minutách zcela na stejném místě. Jakoby někdo pomalu zatlačil Pomalu palcem uvnitř hlavy a tlak stupnoval. Po par vteřinách problém ustoupí a poté to začne na novo. Díky za radu co by to mohlo být, sportovec 34let, nikdy na bolesti hlavy netrpící.
Nelze řešit bez objektivního klinického vyš. po internetu.