PhDr. Martina Fülepová

Psycholog · Více

Olomouc 1 adresa

O mně Jsem psycholožka s více než desetiletou praxí v oblasti dětské psychologie a rodinné terapie. Mohu být nápomocná při individuálním sebepoznání, stejně tak jako průvodcem rodiny při hledání nové rovnováhy. Věřím, že na zlém se dá najít něco dobrého i naopak. Věřím, že pokud něco nedokážeme nebo nemůžeme vyjádřit slovem, vyjádříme to tělem i za cenu těžkého onemocnění. Věřím, že období nezdaru a potíží jsou pro nás velice důležitá. Díky nim poznáváme životní hloubku a učíme se rozumět skutečné hodnotě a významu mezilidských vztahů. Jsou pro nás příležitostí k přehodnocení minulosti a mohou se stát hybnou silou životní změny, osobního růstu a sebepoznání. Jsem vdaná, matka dvou dětí.

Profil:

o studium jednooborové psychologie na UPOL (2006-2011) o rigorozní zkouška z psychologie (2013),

o Psychoterapeutický výcvik v rodinné a systemické terapii psychosomatických poruch v Liberci (2013-2017)

o Sandplay a symbolická práce s Helen Wilsonovou a Markem Pearsonem (2017)

o EFT - Emotion focus therapy (Ladislav Timulák, 2019/2020)

o EMDR (Zuzana Čepelíková, 2024-2025).

Více O mně

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti

Fortitudo psychoterapeutické poradenství

Krapkova 4, Olomouc 779 00

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili PhDr. Martina Fülepová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor