MUDr. Martin Zicha

Zubař Více

Luhačovice 1 adresa

Praktický zubní lékař se zaměřením na stomatochirurgii a dentální implantologii

2008 promoce na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity, Brno, obor stomatologie
2008-2015 Fakultní nemocnice Brno Bohunice – Klinika ústní, čelistní a obličejové chirurgie
od 2010 privátní stomatologická praxe Luhačovice

Více O mně

• Zubní lékařství

Luhadent s.r.o.,

Nádražní 282, Luhačovice

Skvělý pan doktor, úžasné, milé, hodné sestřičky.
    I když jsem byla s dcerou na lázeňském pobytu, a zubaře mám v Ostravě, vůbec žádný problém mě ošetřit, naopak se mi snažili ještě vyjít vstříc, abych vše s dcerou stihla.
    Vše vysvětleno, zájem o po zákroku.
    Za mě vše 1*
    Děkuji moc

• Luhadent s.r.o., Stomatochirurgie, implantologie  •

Velmi ochotný personální a skvělý přístup k pacientovi. Zajímají o stav v den zákroku i po dobu léčení. Trhaní 4ks osmiček na jeden zákrok, krásně umrtvené. Pan zubař Zicha a jeho sestřičky jsou profesionální tým. Můžu pouze doporučit

• Luhadent s.r.o., Stomatochirurgie, implantologie  •

• Pan doktor Zicha uplni profesionál na trhani zubu dnes mi pan doktor vytrhl 3 zuby a musím jen doporučit vůbec nic jsem necítil pěkne umrtvene velmi rychla a pečlivě práce moc děkuji a mužů jen doporučit

• Luhadent s.r.o., Stomatochirurgie, implantologie  •

Naprosto profesionální a skvělý stomatochirurg, který ví, co dělá. Špičkově provedl poměrně náročnou extrakci horizontálně uložené osmičky a po pár dnech o tom skoro nevím.

• Luhadent s.r.o., Jiný  •

• I

Pan doktor Zicha je velice milí a sympatický muž , měla jsem strach s trhání zarostlého zubů v dásní ale jakmile mi byla podána injekci tak vše přešlo čekala sem chvíli v čekárně než zabere injekce . Pak si mě zavolali do ordinace a ani sem nepostřehla že mi páčil zub . Jen už je to hotovo. Velice můžu jen doporučit !!! Trhání zubů jedině v luhadentu !

• Z

MUDr.Martin Zicha je skvělý odborník a současně milý,usměvavý a vstřícný člověk.Panická hrůza ze zubařů mě díky němu přešla.Díky,Martine!