Edisonova 1185, Chomutov 43012
Lydie Š.
Jsem ráda, že patřím mezi pacienty MUDr. Václavíčka. Nutné zákroky jsou vždy s s vysvětlujícím komentářem a bezbolestně. Za péči si ráda připlatím, vím, že práce je odvedena kvalitně. Doporučuji!
• Ord. praktického lékaře stomatologa • •
Martin Kühn
Velice schopný dentista. Tohoto lékáře mohu všem bez obav doporučit.
Martin Kühn• • •
Albí :)
Nemám co vytknout. Profesionální jednání, bezbolestné zákroky, příjemná sestřička i pan doktor. Jen doporučuji!
T
Tereza Václavíčková
21 let pravidelných kontrol a návštěv a jsem stále bez jediné plomby nebo problému. A opravdu se mi nechce věřit že by některá pacientka dokázala trumfnout dekolt naší mamky. Tati, seš úplně nejlepší! Tereza :)
E
Eva D.
Velmi dobrý zubař i sestřička. Oba jsou milý, vstřícní a profesionální. Mě osobně pan doktor hodně pomohl, jeho zákroky jsou nebolestivé a kvalitní. Mohu jen doporučit!!
No ještě, že k němu již přes 10 let nechodím...katastrofa!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ochotný lidský profesionál komunikativní vysvětlí zákrok důsledky následky finance poradenství velice příjemný hezké prostředí dochvilnost rád k němu chodí i 3,5 letý vnuk sestřička je velice hodná a příjemná jsme rádi že jsme pacienti Mudr. Václavíčka
Wenzlovi a Šepelákovi• • •
Pan doktor je profesionál ve svém oboru,vždy ochotný a vstřícný,chodíme k něme celá rodina a jsme s nim velice spokojený.Sestřička je milá.
Jednoznačně nejlepší!! Vyndání nervů ani 8čky nebolelo (opravdu) - to mluví za vše!! Některé příspěvky jsou dle mého - bláboly!! Perfektní přístup a profesionalita pana doktora nelze hodnotit jinak!!
Pan doktor Václavíček jistě není špička ve svém oboru, ale co se týká péče o své pacienty, tak je 100%, zatím, jsem byla vždy velmi spokojená. To že si za zubaře zaplatím mi přijde zcela samozřejmé, odpustě si na měsíc cigarety,nebo např, bůček a pivko a hnedle je na zubaře! Navíc uděláte něco pro svoje zdraví! Pro dámu s velkým výstřihem - někdy nám naše mladické představy můžou přerůst až v paranoju, každopádně, alespoň máte čím uchvacovat své kamarádky...to že nám zubař kouká do výstřihu se nestává každé z nás. Přeji hodně zdraví a málo plomb!