MUDr. Martin Procházka

Zubař Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Stomatologická ordinace

Hrubínova 132, Mladá Boleslav 29301

Děkuji za celou naši rodinu. Děti k nim chodí s chutí a dobrou náladou. Lékař i sestřička jsou vždy příjemní. Za nás jsou nejlepší po všech stránkách.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

Má velmi lidský, citlivý a hlavně po odborné stránce fundovaný přístup! V ordinaci panuje příjemná až rodinná atmosféra.

• Š

Hodnocení pana Tomáše B. je naprosto vystihující, snad jen jedna věc, která mě mrzí při návštěvě ordinace pana doktora a jeho pani je, že se tu nedá moc pokecat. Děkujeme za péči, kterou nám pan doktor s manželkou doposud věnoval, rodina Štěpánkova.

• Kvalita práce dobrá,vybavení nové,moderní - jen často nekonzultuje své kroky a jejich následné finanční krytí

• Velmi přátelský a zkušený stomatolog.

• Znám Pana doktora (a to velké P je psané schválně, protože si to zaslouží) spoustu let, chodil jsem k němu ještě při jeho aktivní službě v armádě, přešel jsem s ním jako pacient i při jeho přechodu do civilní sféry a mohu konstatovat, že lepšího stomatologa jsem neměl.

• Je nejlepší vůbec to od něj nebolí.

• Jednoduše řečeno - lepšího lékaře jsme si nemohli vybrat. Děkuji za celou rodinu!!!

• Naprosto souhlasím s hodnocením pana Tomáše B.Lépe bych přístup k pacientům

a profesionalitu pana doktora a jeho pani popsat neuměl.Karel Z.

• Je prostě nejlepší. Momentálně už přes rok jsem v Anglii, ale vždycky si letím domů nechat spravit zuby, protože nikomu jinému nedůvěřuji a pan Procházka je nejlepší zubař, kterého jsem kdy měla.