- Zubní lékařství
Léčba onemocnění dásní
Ošetření kořenových kanálků
Ošetření zubního kazu
J.D.
Skvělý zubař, pečlivý, šikovný, jeho práce je stoprocentní a proto ho můžu doporučit všem, kteří chtějí mít krásné, zdravé zuby bez bolesti se skvělou péčí. V případě problémů ochotné asistentky na recepci vyjdou vždy vstříc dle potřeb, také musím pochválit skvělý tým sestřiček.
• MDDr. Martin Fiala • implantáty •
Hana Basíková
Pan doktor Fiala je super. Moc mu chci poděkovat za vše co dělá pro moji celou rodinu. Ochota,vstřícnost a úsměv v jeho tváři nikdy nezklame. Jsem ráda, že máme velmi kvalitního zubního lékaře. Poděkování za skvělou práci také patří celému jeho týmu.
Hanka Basíková• • •
Otakar Tymyk
Ráda bych poděkovala panu doktorovi Fialovi, který dal do pořádku chrup celé naší rodině. Takové bílé ,poctivé plomby nám neudělal nikdo za celý život a vůbec nám nevadilo, že jsme museli za panem doktorem dojíždět do Prahy. Oceňujeme také milé chování. Pana doktora si oblíbila i naše čtyřletá dcera, která se v minulosti bála každého lékaře. . Panu doktorovi patří opravdu veliký dík!
Tymykovi z H.K.• • •
Alena K.
Pana doktora M.Fialu mohu doporucit kazdemu, kdo hleda kvalitniho zubniho lekare s profesionalnim a lidskym pristupem. Vse dobre vysvetli a poradi, ktery zakrok je nejvhodnejsi, je velmi peclivy a snazi se, aby vse probehlo pokud mozno bezbolestne. Takze uz se mohu zase usmivat. :) Dekuji.
Alena
Pan doktor Fiala je precizní mlady lékař a úžasný člověk.Doporučuji ho všem co hledají kvalitu a profesionální přístup na špičkové úrovni bez bolesti.Poradi a podá dostatek informací k tomu jak se správně starat o zdravé zoubky a předcházet tak kazům a nepříjemným problémům.V případě nutnosti ošetření vykouzlí atmosféru a pohodlí které je spíše relaxaci než něčím,čeho by se měl člověk obávat.Za mě 10/10!Díky pane doktore.
Lenka Maťková
Pan doktor Fiala je nejlepší stomatolog, kterého jsem poznala. Je profesionálem ve svém oboru. Má úžasný přístup k pacientům, je velice příjemný, empatický a precizní. Ochotně všechno vysvětlí a doporučí nejvhodnější řešení, snaží se o to, aby se pacient v ordinaci cítil co nejlépe, hlavně, aby vše proběhlo bez bolesti. Dělal mi estetickou rekonstrukci chrupu pomocí keramických fazet, jedná se o velmi náročnou jemnou práci, která vyžaduje od lékaře mistrovský výkon. Výsledek je naprosto dokonalý. Mohu jen a jen doporučit.
MDDr. Martin Fiala
Vážená paní Maťková,
velmi děkuji za Vaše hřejivá slova. Bylo mi radostí s Vámi spolupracovat!
olga.minarik
Úžasný lidský přístup, naprosto bezbolestné a perfektní ošetření.
Báječná je i možnost rajského plynu.
Jsem den po resekci osmičky a nemám žádnou bolest, ani otok.
Patřím mezi pacienty "jsem vyděšená k smrti", ale po chvilce už se v ordinaci cítíte
skoro jako s přáteli na kávě. Pan doktor je velmi jemný a precizní
a během ošetření se stará, zda-li vás něco nebolí.
Jsem naprosto nadšená, že jsem na pana doktora narazila
a teď už můžu chodit k zubaři beze strachu.
Kdyby byl každý lékař jako pan doktor Fiala, na světě by bylo krásně.• • •