Kromě parodontologické péče se u nás můžete objednat do kloubní poradny nebo na malé stomatochirurgické zákroky prováděné v lokální anestezii:
Rumunská 655/9, Liberec 460 01
Bělení zubů
Extrakce zubu
Ošetření zubního kazu
Protetické konzultace
Stomatologická chirurgie
P.L
Neprosto arogantni paní,možná dobrà zubařka,ale jako člověk hrůzaběs...každá našteva arogance, povýšení a pocit že je čovek někde ve škode na zkoušce...kdysi asi milá paní, teđ už jenom stará vyhořelá...never more
LT
Neuvěřitelně milá lékařka, která vše vysvětlí a nešetří úsměvem ani vtipem. Profesionálka každým coulem.
I
IM
Návštěva s paradentózou už před pár lety, ale paní doktorka ochotně vyřešila i jiný problém, který sama odhalila a o němž jsem nevěděla. Naprostá spokojenost s paní doktorkou, sestřičkou i jejich dentálními hygienistkami!!
Jiřina S.
Paní Mudr. je úžasný člověk plný optimismu a lidskosti. Je vstřícná a
milá. Dost jsem se obávala vyšetření, ale úplně zbytečně.• jiné místo • parodontoza •
Velice odborné provedení ošetření, kvalitní konzultace a informace o správné hygieně dutiny ústní. Velmi příjemné vystupování.
Velice doporučuji.
Petr Polda, Liberec• • •
Opravdu paní doktorka je velice, lidská, příjemná, milá a určitě profesionální. Takové návštěvy se pacient nemusí bát. To platí i o sestřičce, která je také příjemná. Křešničková
Super
Donedávna jsem byla přesvědčená, že stomatology na fakultě učí především chovat se povýšeně k pacientům nebo alespoň k sestřičce. Paní doktorka je jiná. Ošetří vás bezbolestně, všechno vysvětlí, a ještě vás zahrne úsměvy a zábavnými historkami. Odbornou stránku těžko posoudím, když nejsem zubní lékař, ale měla jsem z toho dobrý pocit a komplikace se nedostavily. Sestřička je taky super, tak jak je možné, že tu nemají 100%, když je tu každý chválí?
Když jsem přišel k paní doktorce, nestačil jsem se divit.S tak příjemnou lékařkou jsem se ještě nesetkal.To se vztahuje též na sestřičku.
Nezbývá než si povzdechnout.Proč to tak nejde u všech lékařů.
```• • •
Přístup paní doktorky byl skutečně ukázkový,příjemné vystupování,max.informovanost,sestra také velmi milá,tak že více takových!!!na takovou bávštěvu se člověk může i těšit,Serbusová
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
pravidelně 2x ročně chodím na preventivní prohlídku k zubařce, stejně tak 2x ročně absolvuji dentální hygienu.
Zuby si čistím pravidelně 2x denně sonickým kartáčkem, mezizubním kartáčkem a ústní vodou (zubní pasta elmex Sensitive, ústní voda Lysterin).
Cca před měsícem jsem si všimla ustupující dásně na dolní pravé dvojce.
Aktuálně se stav mých dásní zhoršuje - vidím doslova ze dne na den, jak začínají ustupovat i u očních zubů na dolní čelisti. Na obou čelistích mne začaly dásně poměrně dost bolet, jsou zarudlé.
Koupila jsem si v lékárně pastu parodontax, ústní vodu parodontax Extra a gel Corsodyl. Zatím používám teprve 3.den, nicméně dásně pořád bolí a dokonce i při velmi šetrném čištění zubů (teď už jemným kartáčkem typu Curaprox) jsou dásně zarudlé a krvácí.
Na parodentologické vyšetření jsem se již objednala (termín: polovina prosince).
Ráda bych se zeptala, co bych měla dělat jinak/lépe, případně co doporučujete do doby vyšetření na parodentologii.
Děkuji.
Jana
Dobrý den . Potíže s dásněmi nemusejí mít jenom parodontologickou příčinu , je potřeba stav vidět. Rozhodně bych doporučila vysadit veškeré výplachy a gely na potírání , kterými si stav pouze modifikujete a nelze potom adekvátně určit příčinu .