MUDr. Marie Procházková

Zubař Více

České Budějovice 1 adresa

Stomatologická ordinace

Heydukova 18, České Budějovice 37001

• Objednávání na více než půl roku dopředu, neochota v případě akutní bolesti a když už jsem se dostal do křesla, nebylo mi nabídnuto umrtvení a při desetimunutovém vrtání do nervu jsem zažil nejhorší bolest ve svém životě.

• velmi dobrá zubařka

Paní MUDr Marie Procházková je velmi dobrá zubní lékařka. Citlivá, svědomitá a vždy ochotná pomoci. Velmi dobře působí na pacienta i po psychické stránce. Je vyrovnaná a svoji profesi nejenže umí, ale dělá ji ráda. Její ordinace působí na pacienta uklidňujícím dojmem. Nikdy jsem tam nezažila od paní doktorky ani od ostatního personálu špatné a nevstřícné chování. Přestože jsem se podrobila dost těžkým stomatologickým zákrokům, nikdy jsem do ordinace nevstupovala s obavami a se strachem z bolesti. Vždycky pomohla a byla ochotná mě i bez objednání ošetřit v akutních případech, které nebyly bolestivé, ale třeba estetické. Výsledkem její precizní práce je moje spokojenost s protetickými úkony. Jsem velmi ráda, že jsem v její evidenci. Nikdy se také nestalo, že by ordinační hodiny byly ukončeny dříve. Pokud nastala změna v objednání k ošetření, vždy jsem byla včas telefonicky uvědoměna o náhradním termínu k dalšímu ošetření. I toto vypovídá o slušnosti a ohleduplnosti směrem k pacientovi.
    Děkuji této lékařce i personálu mnohokrát za vše dobré, co pro mne udělaly.

• A

Paní doktorku hodnotím jako vysoce profesionální, léčí a ošetřuje mě již přes 30 let, vždy pohodová a pomáhá v každé situaci.

Výborná zubní lékařka a vlastně i celý personál ordinace paní doktorky.Odbornice ve svém oboru,dokáže vždy pacientovi pomoci a nikdy neodmítne jeho ošetření.Moc rád k ní už 3 roky chodím.Díky paní doktorko za vzornou péči o můj chrup.

Specialistka ve svem oboru.Velice prijemna a zodpovedna,rovnez instrumentarka je spickova, chodime k nim velice radi !

Velmi dobra, sikovna a prijemna. Snazi se vzdy odvezt svoji praci na 100 %.