MUDr. Marie Loydlová

Praktický lékař stomatolog

tř. 1. máje 12, Olomouc 77200

4 názory

• H

Paní doktorka velmi vstřícná, ochotná, poprvé se u zubaře díky ní nebojím :) Paní sestřička také velmi ochotná, mohu jen doporučit.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• Nejlepší paní zubařka,kterou jsem kdy měla.Můžu jen a jen doporučit.Vstřícná,citlivá,laskavá,milá... ani to nejde napsat slovy....snad jen, že opravdu cítí s pacientem... měla jsem panickou hrůzu ze zubařů...a dnes se těším na její návštěvu...Škoda jen ,že takových doktorů není víc..Moc si vážím paní doktorky i sestřičky a všem doporučuji...Děkuji.

• Protože jsem tam v poslední době jako doma, mohu říct, že je to skvělá paní zubařka, která si se vším poradí. Výhodou je i krátká čekací doba, což dnes u zubaře není běžné.

Velmi příjemná zubařka, při každém zakroku předem informuje, co bude děLat a při provádění upozorňuje, teď to píchně, teď to může bolet. Je velmi příjemná a její profesionáLní přáteLský přístup mi velmi vyhovuje. Sestřička je taky velmi příjemná. čekací doba je minimáLní.