Smetanova 1390, Ústí nad Orlicí 56201
Pavel
Nemám ani co říct jen to že je paní zubařka dobrá. mám od ní už několikátou plombu, můstek i trhání zubu a vše bez problémů.
• Ordinace prakt. lékaře stomatologa • Jiný •
Simona K.
Už nikdy k paní doktorce nevkročím. Nejen že si pořád pijou kafíčko, když je plná čekárna, ale pak ta práce, kterou odvedla, příšerné. Navrtala mi zubní nerv a pak se divila, že mě to při plombování bolí, ale neřešila to, navíc mi udělala mezi zuby 2mm mezeru, kam se mi neustále dostávalo jídlo. Od té doby se k zubaři bojím. Nyní mě čeká návštěva nového zubního lékaře, tak doufám, že mi dá všechno do pořádku, protože mě nyní ten zub příšerně bolí a už se to nedá vydržet.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
V životě jsem se nesetkala s takovou to zubařkou. Od mala jsem k ní chodila,protože rodičě tam chodili taky.To byla ještě mladá a její péče byla adekvátní k té době.Nyní jsem ve svém dospělém věku paní doktorku opět navštívila. Nechala jsem si dělat prasklí zub v přední části ve spodu bílou plombou. Vzhledem k tomu,že bylo třeba zub i vymodelovat,čekala jsem perfektně odvedenou práci.Nejen,že se tak nestalo a v puse mi zůstak místo zubu svah,který ani omylem nepřipomínal zub.Ale při aplikaci bílé plomby paní doktorce vypadla na mou mikinu a bez jakého koliv zaváhání plombu seškrábla z mé mikiny a aplikovala mi jí do zubu!Od té doby jsem se tam neukázala a přešla jsem i s matkou k jiné stomatoložce,která byla v šoku z toho co všechno mé puse našla.Nejen,neobjevené věci,ale také nekvalitně odvedenou práci za,kterou si ještě nechala zaplatit!Takže nedoporučuji!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dobrá zubařka, ale nepoužívá rukavice.
Z
zuzana herrmanova
Je to velmi dobrá co dobrá výborná zubní lékařka mám ji moc ráda