MUDr. Magdalena Blažková

Český Brod 1 adresa

Ordinace

Žižkova 282, Český Brod 282 01

• N

Neudela ani preventivní prohlídku. Když jste nemocný nepomůže už vůbec s ničím. Při bolestech břicha a zad na mě štekla že to bolí každého. A dál již nezájem. Bohužel jsem vážně nemocen a pomoci se nedovolím. Ostatní doktoři v době covidu nepřijímají nové pacienty. Lidí chcipaji na rakovinu a infarkty ale páni doktoři mají skvělou výmluvu covid

• B

Na objednání doporučuji celé dopoledne. Obvykle pí. sestra zvedne sluchátko až na po desáté. Na vše se nejlépe objednat min. týden dopředu, což je v akutnich pripadech dost problém. Paní doktorka je profík, jen se k ní dostat. Odcházím, už na tu jeji protivnou sestru nemám nervy.

• V

Výborná lékařka která si vždy udělá čas a vše vyslechne a nic nezanedbá a odešle na všechny potřebné vyšetření.

• Ordinace Jiný  •

• Vždy milá a ochotná zabývat se problémy pacienta, setřička je příjemná, ráda se na ní obracím se svými problémy. Pokaždé poradí.

• Paní MUDr. Magdalenu Blažkovou znám již od počátku její praxe po studiu. Již tehdy, po důkladném vyšetření, zvolila nejúčinnější terapii.
    V Českém Brodě, 19.11.2014 prof. RNDr. J. Bejšovec, DrSc.

Velice milá,strasne ochotna,vždycky pomuze jsem s ni maximalne spokojena také jsme u ni cela rodina.opravdu nejlepší doktorka co znám.

• B

Paní doktorka je skutečně milá, což nelze říct o její zdravotní sestře, ta je vyloženě protivná.
    Do ordinace se objednává na konkrétní čas, takže nemusíte být v čekárně s ostatními nemocnými.

• Souhlasim s hodnocenim pani doktorky velmi prijemna mila hodna snazi se pomoci vyslechne clovek na svem miste,jsme u ni cela rodina a jsme vsichni spokojeni,vstricny pristup a jednani jen a jen doporucuji Malá Lenka

• výborná lékařka. Lidský přístup, snaží se pomoci.

• Výborná, velmi ochotná, přijemná lékařka. Opravdu se snaží člověku pomoci. Doporučuji