Pražská 2189, Benešov 256 01
Karolína Adamová
Výborná zubařka a velmi milá. Rádi k paní doktorce M.Sehnalové, když je potřeba, chodíme. Vždy ochotně pomůže.
Karolina Adamová a Ladislav Křížkovský• EM - dent s.r.o. • •
Moc mi pomohla, když jsem to potřeboval. Nedá se to vůbec srovnat se "zubařem", ke kterému chodím.
nej zubařka
velice pečlivá, šikovná, lidská.
K paní doktorce chodí celá moje rodina již mnoho let a jsme všichni velice spokojeni, rozhodně bychom neměnili! Ordinace je hezká a moderně vybavená a přístup paní doktorky k nám všem včetně mých dvou malých dětí je vždycky profesionální a empatický.
Jediná situace, kdy byla paní doktorka nepříjemná bylo, když jednou manžel nepřišel na termín a zapomněl se omluvit, ale to se paní doktorce vůbec nedivím:)• • •
M. Stohrová
K paní doktorce chodím již přes 10 let. Je velice příjemná, ochotná a dokáže poradit a doporučit kvalitní a přitom cenově dostupné zubní náhrady a výplně. Používá vysoce moderní vybavení v ordinaci. Bohužel všem tady těm kvalitám odpovídá i objednací doba 3 měsíce. Má prostě plno a nestíhá. Jako obrovskou výhodu vidím, že bere přesně na minutu pacienty. Ještě jsem se nesetkala s tím, abych čekala v čekárně déle než 5 minut.
Petra
Jako odborník - průměr. Přístup chladný a hlavně, neumí to s dětmi - hrůza!
Už k ní nechodíme.• • •
K pani doktorce chodim uz leta, jsem s ni moc spokojena.