Ordinace

Karviná

3 názory

• A

Operace mne teprve čeká, zatím jen vyšetření a přijemné jednání sestřiček, pana doktora i jeho zástupu

• Ordinace Jiný  •

Velice oceňuji jeho lidský přístup, kdy si při úvodním vyšetření udělal dostatek času, aby mi podrobně vysvětlil možnosti léčby kýly a průběh celé operace. Cítil jsem, že ho jako člověk opravdu zajímám a ani na chvíli jsem nezaváhal, když mi termín operace nabídl hned na druhý den. Vnitřně jsem cítil, že budu v dobrých rukou a taky že jo. Operace dopadla dobře. Dnes jsou to 3 dny od operace a už chodím normálně po bytě jen s drobnými bolestmi. Pokud někdo zvažuje operaci kýly, tak pana doktora a celý tým kolem, vřele doporučuji.

• Ordinace operace kýly  •

Na doktoru Tomalovi oceňuji profesionální, pečlivý a zároveň lidský, vnímavý přístup jak při konzultacích v ordinaci, tak během pooperační péče. Pan doktor dokáže pacientovi velmi dobře vysvětlit problém i navržený postup, a navíc mu dodat potřebný optimismus.
    Mohu jen doporučit.

• Ordinace operace tenkého střeva  •