Brněnská 12, Mikulov 69201
Veronika Č.
MUDr. Bázlík je naprosto pohodový a vstřícný lékař. Jen toho moc nenamluví :-) ale když se zeptáte na každou "blbou" otázku - a že jsem na ně expert, má vhodnou odpověď s patřičným vysvětlením. Nechápu anonymy níže - nejspíš mluví o jiném lékaři. žijeme na malém městě, pokud by byl jen zlomek z toho co píšou pravda, dávno by to nebyl nejlepší zubař v mikulově. A že jsem na něj za cca 15 let neslyšela špatné slovo, takže asi tak.
pacientka
Já i celá moje rodina se zubaře bojíme.Pan doktor nám vyhovuje.V křesle sedíme jen 10 min a spraví i 2 kazy.ALE CO JE PRO NÁS NEJDŮLEŽITĚJŠÍ - CO SPRAVÍ,TO SE NEMUSÍ REKLAMOVAT.Jeho plomby opravdu drží.
Velmi dobrý a solidní lékař. K jeho vystupování, jednání nemám žádných připomínek. Chová se vždy slušně a dělá dobrou práci, jsem spokojen, každému bych ho doporučil.
T
Terezka
Naši Terezce vyléčil zoubek, jako jediný z místních zubařů.
M.č.
Dr.Bázlíka znám asi 30 let.Je to jediný stomatolog.kterému jsem ochoten otevřít ústa beze strachu.Má perfektní práce,naprostý detailista.Negativním komentářům,zde uveřejněným jednoduše nevěřím.A jestli mají problém s dr.BÁZLÍKEM,ON SE JISTĚ NEBUDE ZLOBIT.KDYŽ SI NAJDOU JINÉHO ZUBAŘE,KTERÝ JIM BUDE VÍCE VYHOVOVAT.NEJLEPŠÍ ZE VŠEHO JSOU TY HNUSNÉ,ANONYMNÍ A POKRYTECKÉ ANONYMY VE STYLU POPLIVEJ SVÉHO LÉKAŘE.
veronika z klentnice
Moc dobry zubni lekar,prijemny a moc ochotny.Ziji 3roky v Londyne a zubni osetreni je tu fakt hruza.A jsem moc rada,ze chodim Dr.Bazlikovi.Doporucuji.
Opravdu velmi arogantní doktor, nemá vychování, větou "otevřete držku" mě vždycky dorazí, katastrofa, naštěstí chodím jen na prohlídky a se zuby nemám problém, to už bych tady asi nebyla.
Petra z Mikulova
Ten lekar by si mel prepsat jmeno na svych dverich ordninace na Pan Arogantní !!
Lekar, který Vám dělá 10min přednášku o tom, jak si máte čistit zuby na maketě ..
to mi stačilo.
Jeden zub je schopen opravovat celý den a to Vás ještě raději přeobjedná zase za týden, aby měl co spravovat!
Byla jsem tady jednou a NAPOSLED.
V žádném případě tohoto lékaře nikomu nedoporučuj.
Nemá vystupování a jednání s lidmi ani na úrovni uklízeče.
Daniela z Mikulova
Pan doktor je necitlivý, neumí jednat s lidma, má arogantní přístup, nepříjemný. Po prvním, jediném a posledním zákroku na mém bolavém zubu ho už nikdy nechci vidět. Všechny lituji co čekají v čekárně a jěště ho neznají. Můj první porod byl proti zákroku pana zubaře úplně bezbolestný. Nedoporučuji!!!!!!!!!!