MUDr. Ludmila Dufková

Ivančice 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Školní 243, Ivančice

• S

Já s paní zubořakou spokojená nejsem. Všechny plomby blbě, blízko u sebe, tak že mezi zuby nedám ani dentální nit. Všechny zuby, co mám léčené u ní mě bolí a kazí se snad ještě víc.Zuby mám horší než před léčbou u ní. Když jsem ji prosila o injekci na umrtvení, řekla, že mi ji dí až uzná za vhodné. ( PLATÍ JI ONA, NEBO JA??) VŽIVOTĚ NIKDY

• Z

vlídný přístup, precizní, milá, jedním slovem úžasná!!!

• Za celý svůj dlouhý život (je mi devadesát)jsem vystřídal několik zubařů. Škoda, že paní doktorka přišla na řadu až poslední. Její odbornost a lidský přístup byl by se mi dobře hodil zejména v dětském věku, kdy ještě nebyla na světě a kdy tehdejší zubaři byli "babráci".

• T

Skvělá paní doktorka, vždy příjemná, pečlivá a vše perfektně vysvětlí. Je opravdový odborník a profesionál na svém místě. Rozhodně můžu všem doporučit.

Zkušená lékařka, velmi dobrý odborník s individuálním přístupem, zvláště k dětem se chová velmi citlivě, dokáže uklidnit a povzbudit, odvedená práce super - vrtá "citlivě", plomby drží, trhání taktéž citlivé. A navíc nenutí tu nejdražší péči, prostě lékařka na svém místě :-)

Velice příjemná, odborně : špičková , vše vysvětlí, není se čeho bát