MUDr. Ludmila Bednářová

Jindřichův Hradec 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

U Nemocnice 380/III, Jindřichův Hradec 37738

• N

Jsem pacientkou paní doktorky od roku 1995 a jsem opravdu spokojená a k sestřičce jen to nejlepší!!! Jen kdyby jich bylo více.

• N

Musím také sdělit svoji nespokojenost. Snažím se co nejméně chodit všeobecně k doktorům vůbec. Byť si řádně platím zdr.pojištění, tak vždy si napřed koupím volně dostupné léky a teprve když tato domácí léčba nezabere, tak jdu teprve k lékaři. Tak jsem i šla. Do své domácí léčby jsem vložila 500,- Kč a jelikož mi nepomohla, tak jsem chtěla mast na recept (dál už jsem více peněz nehodlala investovat). P. doktorka mi řekla, že jednu mast si mám koupit a na druhou mi předepsala milostivě recept. Byla jsem v úžasu, když mi v lékárně řekli, že si mám celou mast hradit sama. P. doktorka se neobtěžovala mi to ani sdělit. U zdr.pojišťovny jsem si zjistila, že na tu konkrétní mast mám na příplatek ze zdr. pojištění nárok. Zřejmě si p. doktorka nechce dělat zbytečné náklady nebo co?

• Nemohu si stěžovat, s děvčaty jsem spokojen

• Příjemná lékařka i milá sestřička.

• Z

Holky jsou super. Chováme se k sobě moc pěkně....

• V

Paní doktorka je velmi příjemná a hlavně výborná diagnostička. U autora pod nickem "brácha" by mě zajímalo jakou lékařskou fakultu vystudoval on, že ví co je pro pacienta nejlepší. Paní doktorce Bednářové absolutně důvěřuji.

• B

Poslat 35 letou těhotnou ženu(7 měsíc) s křečovými žílami do práce v kuchyni,s větou doma by jste také chodila je trapné.Paní doktorko modlete se ať se nic nestane.

• S

S paní doktorkou i s její sestřičkou jsem spokojená, obě jsou velice příjemné a ochotné.Kéž by byli všichni takoví.

• V

k pacientům ochotná, příjemná