Gen. Janka 1234/6, Ostrava 709-00
AleNa
Nedá mi to a také musím přidat svých 5*. Paní doktorka i sestřička jsou skvělé a lidské. Paní doktorka vždy dobře poradila a řekla svůj názor. Nemohu si stěžovat. I přes momentální větší dojezdovou vzdálenost, stále zvažuji, že zůstaneme paní doktorce věrní.
• Ordinace • •
Petra Miková
Paní doktorka je člověk na svém místě! Jak její přístup tak profesionalita! Ráda bez problémů zodpoví všechny mé dotazy, když si nejsem s něčím jista. Není problém ani při konzultaci po telefonu, nikdy se nestalo, že by mne odmítla. Vždy je příjemná a ochotná! Stejně tak sestřička! Není nad dobrý pocit, že jsou mé děti v dobrých rukou! Petra Faferková
Markéta D.
Paní doktorka je ke mě vždy upřímná, vše řekne na rovinu a přitom do ničeho nenutí. Nedávno okamžitě poznala nemoc, o které jsem já ani nikdo v mém okolí v životě neslyšel a díky tomu mi 6leté dítě pobylo v nemocnici 3 dny místo týdnů, protože se zavčasu našla diagnoza a nerozjela se do podstatně horších následků. A to je pro mě důležité, protože s nachlazením k ní nechodím. Paní doktorka Losová dlouho hledala svého nástupce a vím, že si na výběru dala velmi záležet.
magda.vrbova
Dobrý den, řadím se mezi spokojené maminky. Paní doktorku jsem vyhledala z důvodu čerpání dovolené naší p.doktorky. Po telefonu mi ochotně poradila a i při samotné návštěvě vše vysvětlila a byla velmi příjemná, to samé platí i pro chování sestřičky. Můžu jim jen poděkovat za uklidnění, že malá nemá žádný velký problém a bude v pořádku. Děkuji a jen tak dál :)
Michaela
Dobrý den, chodím k paní doktorce s oběma syny a jsem velmi spokojena.
Paní doktorka Losová byla skvělá, ale prostředí se rovnalo sklepu a čekání na řadu bylo někdy nekonečné.
Paní doktorko a sestřičko, vím, že stránky čtete. Berte negativní reakce s nadhledem. Český člověk umí velmi rád hanět a nadávat, ale s pochvalou šetří :(• • •
svobodova.zanka
Toto je můj první a doufám i poslední negativní názor, který píši. Co se týče osobnosti sestry a paní doktorky, tak jsme každý nějací. Ale co se týče odbornosti, jsem z paní doktorky zklamaná. Synovi sice diagnostikovala laryngitidu a nasadila léčbu, nicméně mě neseznámila s možnými riziky této nemoci...kdybych věděla, jak synovi pomoci, příp. bych měla u sebe čípky, které normálně doktoři předepisují, mohli jsme se vyvarovat volání rychlé záchranné služby a pobytu v nemocnici.
BTW: u p. doktorky jsme byli v 10.30 a záchranku jsem volala ve 14.00.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
Trnková
Spokojenost.Moderní čekárna a ordinace,synovi ani nepříjde,že jsme u lékaře.Přístup sestřičky a paní doktorky je profesionální a lidský zároveň.Obě mají naši důvěru.
Ráďa
Velmi kvalitní a lidský přístup jak paní doktorky tak i sestřičky . Jsme maximálně spokojeni .
klucikovacikovi
ja se velmi spokojena i se setřičkou i s pani doktorkou obě skratka vi co delaj
Hanka
Dobrý den,vždy jsem byla spokojená,dokud dcerka nezačala být častěji nemocná,takto jsem poznala že čím dál častěji chodíme k dr. tak tím více padá nadšení z p.doktorky...myšleno tím léčení...