U Nemocnice 380/III, Jindřichův Hradec 37738
Pavlína K.
Je to člověk na svém místě, vždycky mi pomohla a byla velmi příjemná. Své práci opravdu rozumí, chválím si ji nejen já, ale i zbytek rodiny. Lepší praktik v JH není.
• Ordinace PL pro dospělé • Jiný •
rejsek
Po zkušenostech s předchozí lékařkou (-byla jsem u ní téměř 20 let) se divím,že jsem nepřešla dávno.Její vzhed je mi ukradený,jako dr. je milá,vyšetří,vezme odběry,nic nenechá náhodě a pokud neví,odešle k odborníkovi.To se mi předtím nestalo,tam byl těžký nezájem :-(A nechci zapomenout na sestřičku,hodná,ochotná,empatická.Prostě nemám co vytknout .
s dr. gaskovou mam jen ty nejlepsi zkusenosti. paradox je, ze si lidi berou pravo hodnotit nejen to, cemu vubec nerozumi, ale uplne vsechno. nase spolecnost dnesni doby je nebetycne tupa a primo umerne tomu drza...
Paní doktorka vyšetří to, co je nejnutnější, eventuelně pošle ke specialistovi, ale více a důsledně se nemocí dle mého nezabývá. Snaží se být milá, snaží se udělat, co se od ní očekává, ale chybí tu to něco navíc - opravdový zájem o pacienta. Nejlepší je říct jí, co si sám přejete a stát si za tím, jinak vám napíše léky a tradá, další prosím...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pepes
Paní doktorka Gašková, ač vzhledově působí patřičně excentricky, snaží se vždy pomoci! U ní platí, že nesmíte soudit dle vzhledu...když jsem ji viděla poprvé, myslela jsem, že uteču...ale jakmile promluví, je milá, hodná, a co je hlavní, ví co dělá!! Snaží se pomoci...takže spokojenost!!!Neměnila bych...
Slávek Jirků
Možná si říkáte co je absolutní když píšu nej... ? Nic, ale já zatím lepší "svou" paní doktorku nepoznal. Jsme u ní celá rodina a spokojenost.
Š
Štíchová Alena
Velmi ochotná, dobrá diagnostička, nic pro ni není problém, operativní, na všem se lze bez dlouhých průtahů dohodnout. Jsem s touto lékařkou velmi spokojena.
Jirka
Vstřícná, hodná a perfektní diagnostička. Celá naše rodina je maximálně spokojená.
Jozef
MUDr.Gášková patří k nejlepším praktickým lékařům v Jindřichově Hradci. Pro velký počet pacientů se k ní zaregistrovat je však nemožné.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci