Janského 24, Olomouc 77900
I
Ivan O.
Pani doktorka uz je bohuzel na duchodu. Nevim jestli je tady nejaky správce který to muže smazat.
Ř
řidič
Paní MUDr. Chytilová vynikající, bohužel absolutní spokojenost kazí zdravotní sestra. Sestřička je občas až ...
Voráčová.M
Velice prij má paní doktorka i sestřička co víc dodat.Doporucuji tuhle lékařku jestli hledáte Praktického lékaře.
L. Arelý
Skvělá, vstřícná lékařka, sestra to samé, co dodat? Absolutní spokojenost, chodím k ní již 30 let a doufám, že nepůjde do důchodu :-)
badorvan
Chodím k paní doktorce skoro 20let. Nikdy jsem se nesetkal s nějakým negativním jednáním a od sestřičky také ne. Vždy byli obě vstřícné a ochotné. Palec nahoru.
Lenka Králová
Paní MUDr. Chytilová je fantastická lékařka moc mi a mojí dcerce pomáhá, takže jsme s ní obě nadmíru spokojeny, ale pozor má velmi nepříjemnou zdravotní sestru, s kterou už moc spokojeny nejsme. Měla by si s ní vážně promluvit. Žijeme na úrovni životního minima a opravdu si nemůžeme dovolit kupovat hořčík, který má dcera nutně potřebuje. Dnes nám její zdravotní sestra nechtěla dát jednu ampuli hořčíku a právě v té době měla má dcera latentní záchvat. Doufám, že se situace změní, sestřička by měla pacienty uklidňovat a ne ještě víc nervovat ne?
Ž
žáková
Jsem velmi spokojená s jednáním i odborností
paní doktorka je skvělá a sestřička taky :-) Mirek
Absolutně nechápu negativní hodnocení a to především ohledně její profesionality. O paní doktorce je známo, že je milá, každého ochotně vyslechne a poradí. Co je ale nejpodstatnější je to, že z vlastních zkušeností vím, jak často ještě před dalším odborným vyšetřením určí přesnou diagnózu. Lidé by neměli zapomínat, že praktický lékař je zde hlavně pro to, aby odhalil nemoc a nelenil pacienta poslat na další vyšetření. Což paní doktorka dělá vždy a bezchybně!
PŘÍJEMNÁ A HLAVNĚ LICKÁ PANÍ DOKTORKA
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci