Klára Kubelková

Pediatr Více

Litoměřice 1 adresa

Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost

Osvobození 21, Litoměřice 41201

• Narodila se mi dcera jsem s paní doktorkou moc spokojená upřímná příjemná sestřička skvělá i paní doktorka doporučuji dalším maminkám choďte k paní doktorce poradi je ochotna

• Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost Kvůli kojení vážení  •

Hrozný přístup sestřičky,která se chová,jako kdyby to tam vedla hlavně ona.Laxní přistup paní doktorky,podle které není možné,aby dítko mělo NU po očkování a následné celkové ignorování autistických příznaků mé dcerky s tim,že to řeší až od tří let,což mne už přesvědčilo,že u ní být prostě nechci.Nehledě na to,že na mokvající vyrážku nám řekla,že to bude dobrý..Jsem ráda,že jsem odešla..

• Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost  •

• Holky jsou super, hodné a děti si umějí získat. Ovšem všechno je v pohodě, až do chvíle kdy děti mají problém. Problematické projevy doktorka přechází, že to není tak vážné, že uvidíme, že se to pořeší samo ... atp... a když bez jejího doporučení jdete za odborníkem (rehabilitační, kožní, imunolog..), tak se zhrozí, že jdeme tak pozdě...

• W

S pani doktorkou jsme velmi spokojene, s dcerou tam chodim od narozeni tj 7 let a jsem naprosto spokojena.Nemenila bych za nic prestoze musime dojizdet.

• Codila jsem 4 roky s dcerou že ji bolí nohy-záda-vždy odpověd musí chodit rovně-občas rehabku dala ale speciál. vyšetřeni né.Tak jsem ji objednala sama k ortopédovi do Ustí a bum- zkusil vložky specil. vyrobené-rehabku a když nic neopomohlo -z rentgenu zjistil genetickou vadu prstua celé plosky-nutná operace obou noh-nyni po operaci v Semilech a začíná chodit bez berlí-ulevilo se ji hodně-nyni čká ještě druhou nohu operace-Už nebude aspon trpět bolestmi a ničit si nohy a to stačil jen rentgen a specialista-bohužel kdybych čekala dál-nevim co by dceru čekalo.

my moc spokejeni nejsme...připadam si vždy jak pitomec když tam jdu...už dvakrat jsme tam byli s vyražkou a řekla že to nic neni..pak sem zasahla sama a bum kožní řekla že je to atopickej exem...byla jsem tam dvakrat s horečkama ještě před vstupem sem male v čekarne změřila horečku vždy měla přes 38..když jsme dorazili do ordinace sestra ji změřila tim pitomim digitalnim(mame ho i u nas na oddeleni a vim že měři špatne)a mala na něm měla 36,8..ptam se sestry jak je to možne a ona se na me usměje a odpovi mno asi to hodně rychle srazila..vubec nebrala v potas že ta mala tu horečku ma udělala ze mě pitomce ktery si vymyšli..tak si tam pokažde když tam přijdu připadam jak blbec...

• Moc hodná paní doktorka i sestřička,příjemné prostředí milé jednání..Jsem moc ráda,že jsme se k paní doktorce dostali..Kéž by bylo takových lidiček víc...

• S léčbou i péčí paní doktorky jsem velice spokojena. Má velmi hezký přístup k dětem, hezké prostředí a výbornou zdravotní sestru.

• Vstřícná, milá, ochotná a naslouchající lékařka. Výborné odborné znalosti.

• R

Nejlepší dětská lékařka,kterou jsem kdy poznala,velmi milý přístup k dětem i rodičům,první paní doktorka,kdy nemám pocit,že zase otravuji,jak mi bylo i řečeno,raději přijít i zbytečně než pozdě,vždyť naše děti za to přeci stojí,mockrát děkuji.