Čechova 494, Rychnov u Jablonce nad Nisou 46802
RM
Jedním slovem...profesionál. Bezvadná diagnostika, znalost rodinné anamnézy. Zachránila mi život, co více dodat.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Martina B.
Skvělá lékařka, velmi dobrý diagnostik. Velmi mi pomohla a vyměnila nevyhovující lék od jiné lékařky. Lidský přístup a milé chování. Mám k paní doktorce velkou důvěru. A sestřička Jaruška je perfektní ! Děkuji za péči.
• Praktický lékař pro dospělé • •
Jana Havlištová
V ordinaci paní doktorky Vacátkové se vždy setkávám s lidským a milým přístupem, vysokou profesionalitou, potřebnou chvílí povídání a nadhledem. Poděkování patří jí a sestřičce. Jana Havlištová
Pavel Š.
Myslím ,že není co dodat. Lékařka na svém místě, velmi dobrý přístup k lidem. Chvála lékařce i sestřičce J.Z.
Jsem velmi rád,že mám tak milou a hlavně profesionální paní doktorku.Pochvalu i pro sestřiku.
Paní doktorka je velice pečlivá a kvalitní lékařka. Moc děkuji za skvělou péči a chválím též sestřičku.
Rybářová Eva• • •
Nesmírně svědomitá paní doktorka s lidským přístupem.Sympatická, trpělivá,důsledná, ale především odbornice všemi směry a o pacienta má skutečný zájem a snahu pomoci. Je to takový anděl.
Dokonalý profesionální přístup
Vynikající profesionál,spolehlivá,přesná,lidská.
Velmi dobra a svedomita pani doktorka na kterou se mohu vzdy s duverou obratit.