Karel Piršel

Zubař · Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Ordinace zubního lékaře

Tř. Václava Klementa 188,, Mladá Boleslav 293-01

• Ja k nemu chodim asi 2 roky a musim rict ze je fakt dobry. Skoda ze jiz ma plno jiste bych ho dal doporucil.

• I

ja nevim jak ostatni ale ja k panu doktorovi chodim uz celkem dlouho a me zuby jsou v strasnem stavu.jiny zubar by je uz davno vytrhal vsechny ale pan doktor pirsel mi je dava dohromady.za spoustu zubu jsem nic neplatila ale ted jsem za dva zuby dala 3 tisice,myslim si ze kdyz clovek chce nejake zuby mit tak si musi neco zaplatit je to jen nase chyba ze mame kazy on se nam je jen snazi opravit a kdyby si za to nic nevzal tak si v zivote ani nic nevidela.a nikdy me u neho nic nebolelo vzdy mi dal injekci a pockal kdyz to stale bylo citlive tak dal dalsi.ja jsem snim moc spokojena a znam i spoustu jinych co k nemu chodi a take si ho chvali.

• N

Dostala jsem se k panu doktorovi na doporučení mého zubaře, který končil praxi a nelituji. Svoji práci dělá poctivě. Hledá nejlepší řešení pro pacienta, které sice není možná nejlevnější, ale má pravdu v tom, že za většinu kazů zubů si můžeme jako pacienti sami. Pořád si někteří lidé nemohou zvyknout na to, že pojišťovny hradí pouze základní péči. Mému manželovi pan doktor poskytl dlouhodobou léčbu zubu, který by jiný zubař vytrhnul. Nemluvme tolik odborníkům do řemesla, ale ptejme se předem proč a za kolik a pak se můžeme rozhodnout, zda ošetření přijmeme, či ne.

Lenka Nedvědová

• N

Souhlasím s předchozím komentářem. Práce docela dobrá, jen jak řeknete, že to chcete na pojištovnu přístup se změní. Celou dobu při zákroku posloucháte jak se mu to nevyplatí, že by musel mít zub opravený za 5 minut aby zaplatitl ordinaci i sestru takže pracuje velmi rychle. Píchne injekci a v ten moment hned vrtá i když vidí, že vás to bolí. Po 3 hlasitých zasténáních jasně naznačující, že vás to šílené bolí neochotně přestane a píchne další injekci. Příjemný pocit, že to máte konečně zasebou kazí jen jeho slova, že to dlouho nevydrží a bude potřeba zákrok opakovat. A měl pravdu za pár měsíců se dostavila šílená bolest, která neutichala ani po 3 nejsilnějších ibaliginech. Při prvním zákroku i když tam byl hluboký kaz tak pan -doktor- asi ve spěchnu aby moc neprodělal nevyčistil kanálky, takže poté co mi jiný doktor otevřel zub ucítil jsem zápach a slyšel jsem jen že pak doktor říká něco gangrenozní což mě moc neuklidnilo. Zajímavé je že se klinika chlubí na internetových stránkách že je partnerem pojistoven ale zrovna tato klinika v MB asi jen pro VIP klienty. Abych to vysvětlil tohoto zubaře jsem si nevybral sám ale zdědil mě po predchozí doktorce která se zákroky hrazené pojištovnou neměla sebemenší problém. Nevím ale platit v průměru 3,5tisíce za 1 zub jejich specální metodou ve které nevidím oproti péči hrazené pojištovnou rozdíl mi nepříjde logické.

• V

Kdybych měla hodnotit pouze profesní stránku pana doktora, dala bych mu dobrý, možná i velmi dobrý, vrtal mi zub s tím, že kaz je větší, bez dotazů dal injekci, všechno vysvětlil, bezbolestně opravil a byl milý. Horší to bylo po opravě, kdy na mě za jeden zoubek požadoval 1300 Kč. Bohužel nejsem zlatonosná slípka, abych si nechávala opravovat zuby za takový peníz, kor když prohlásil, že všechny amalgamové plomby by chtěly vyměnit, samozřejmě za bílé. Proto dávám neutrální, práce dobrá, ceny astronomické...