Praktický lékař pro dospělé

Koksární 1, Ostrava 70218

Díky této návštěvě ,při mé neukázněnosti absolvovat preventivní prohlídky,po letmém vyšetřeni,mně sebral hrobníkovi z lopaty.Děkuju doktore,já už budu hodná.

• Praktický lékař pro dospělé Vypis ze zdravotni karty.  •

• Já chodím k Michalskému od roku 1985 a nemohu si stěžovat. Vždy v pohodě a žádný problém jsem s ním neměl

Potvrzuji pravdivost výtek, které zde byly řečeny. Poslat pacienta na odborné vyšetření opravdu není jeho plusem. Pan doktor sice vyjde člověku vstříc, ale musíte se toho dožadovat. K tomu bych připočetl časté pozdní příchody do vlastní ordinace!

100% důvěra ze všeho mne dostal doporučuji

• B

K tomuto lékaři jsem přestoupila asi před osmi lety. Myslím si že je to člověk na svém místě.

• nejlepšíííí :) doporučuji všem

• jsem u něj 15Let

• Je to pečlivý lékař,vstřícný.

• Doktor Michalský jako praktický lékař je na správnem místě,jsem u tohoto lékaře již 16 let a jeho přístup k pacientům je nadmíru profesionální .Je to doktor jak má být,doporučuji všem, kteří vyžadují pofesionální přístup ošetřujícího lékaře.

• nenecham na neho dopustit