Sam. ordinace PL - pro dospělé

Ke školce 214, Jinočany 25225

Vlídný a zkušený lékař, vždy vše pečlivě vysvětlí a bere v potaz pacientův životní styl i situaci. Nabídne varianty řešení, pokud je to možné. Ochota, profesionalita, zájem o názor pacienta. Jednoduše není co vytknout :)

• Sam. ordinace PL - pro dospělé Jiný  •

Dobrý den. Já jsem naprosto spokojený pacient, respektive občasný pacient a jsem opravdu moc rád, že mám takového praktika, jako je pan MUDr. Karel Linhart. Nepodceňujme praktické lékaře, to je věta ze seriálu ,,Nemocnice na kraji města,,. A je toto naprostá pravda. U pana doktora je zaručena především vysoká odbornost, klid, který dokáže v obrovském tlaku pacientů si zachovat a vlídnost. Jsem u pana doktora přes 10 let a neměnil bych. Děkuji panu doktorovi a jeho skvělému sehranému týmu. Jiří Schwarz - klient

• Sam. ordinace PL - pro dospělé  •

K panu doktorovi jsem se prihlasila, protoze jsem na nej od manzela slysela jen chvalu. Chodim k nemu cca 15 let a nikdy bych nemenila. Pan doktor je proste jednicka, pomuze, poradi, vyleci. Stale se usmiva a to je kolikrat polovina lecby ;-) Pane doktore, za vse moc dekuji. Sestrickam patri "solo" diky, protoze jsem se nesetkala s tak uzasnymi sestrickami. Nikdy "nevrcely" a vzdy poradily i po telefonu.
    Takze cele ordinaci Moc dekuji.

K panu doktorovi chodím cca 7 let. Přehlásila jsem se k němu po stěhování a od první návštěvy se mnou jednal vždy s empatií a pochopením. Vzhledem k mému vysokému tlaku se vídáme pravidelně na kontrolách. Pan doktor mě nikdy neodbyl, když bylo potřeba, změnil mi medikaci, vysvětlil mi proč a jaké vedlejší účinky léky mohou mít. Velmi si vážím nejen péče jeho samého, ale i sestřiček a pana doktora Tomáše Linharta. Děkuji.

• Sam. ordinace PL - pro dospělé  •

• E

U pana doktora registrovaná nejsem,ale po mé operaci,kdy se mi rána nezdála a já nebyla mobilní,jsem se rozhodla ho požádat o konzultaci,zda je vše v pořádku.Pan doktor mne bez jakéhokoli problému ošetřil,ránu vyčistil,nasadil antibiotika a domluvil další převazy do kontroly u spádového specialisty na ortopedii.Nesetkala jsem se s tak lidským a vřelým přístupem.Rozumím tomu,když tu někdo píše,že se v ordinaci cítí skvěle včetně příjemných usmívajících se sestřiček.Přeji panu doktorovi i sestřičkám hodně moc zdraví .. Jsem jim opravdu moc vděčná,troufám si říct,že mi zachránili nohu .. je to úžasný tým! .. Edit.

Čtu zde převážně slova chvály "vždy pomůže, příjemné vystupování, profesionalita, osobní přístup, kvalita..." Tak to píší jen jeho známí a příbuzní. K "anonymním" lidem se chová s naprostou přezíravostí, přijdete s chřipkou trvající více než dva týdny - maximálně vám koukne do krku a jdete. Doslova jen odejdete - bez jediného slova, co Vám je, proč je vám zle tak dlouho, jestli si máte v lékárně něco koupit, nebo přijít na kontrolu... aniž by na vás promluvil, najednou stojíte zpět v čekárně s horečkou, oteklým krkem a koukáte a nechápete... Co to mělo znamenat? To je vše? Co mám dělat? Žádný recept, žádné vyšetření, žádné doporučení... Proč jsem tam vlastně chodil? Byl jsem u něj registrován 5let - 3 návštěvy pokaždé to samé. Po dvouleté prohlídce, kterou vlastně provedla sestra (EKG, odběr krve a změření tlaku), jsem se ptal na výsledek, koukal do počítače-zapisoval jen údaje o úkonech pro pojišťovnu, po opakované výzvě k odpovědi, zda jsou výsledky pořádku, odpověděl jen "JSOU". Po roce při další potřebě návštěvy lékaře, jsem si raději u toto lékaře jen vyzvedl kartu a šel jinam.

Pana doktora mám ráda, jen mě mrzí jeho vytíženost. Ať jdu s čímkoli, není čas na rozhovor, na přečtení a vysvětlení zprávy od jiného lékaře.

• Léčit evidentní případ boreliozy, višňovou mastí, to se vám jen tak nepřihodí. Naštěstí jsem hned po této lečebné metodě navštívila pohotovost, kde už lékař léčil skutečně boreliozu.

Pana doktora znám léta a jsem s ním velice spokojena, nikdy neodmítl ošetřit ani když jsme u něj zazvonili o víkendu doma. Velice si jej i jeho manželky vážím.

• H

Skláním se co tento doktor ale hlavně člověk v této době dokáza udělat pro lidi.Né jen že vytvořil perfektní zázemí pro pacienty ale i svým přístupem k pacientům vytvořil velmi příjemné prostředí pro nemocné.Sám za sebe velmi děkuji.Nechci zapomenout i na jeho sestřičky.Jedním slovem,milé osobnosti.Vždy jsou oporou pacientů.Jeho žena svým nakažlivým smíchem navozuje v čekárně příjemnou atmosféru,která velmi pomáhá i bez léků.Děkuji.
    Vojtěch Halaxa
    Zbuzany