Sv. Čecha 305, Rudná 25219
E
Ellie
Nechápu, jak může takový člověk vykonávat lékařské povolání. Místo prohlídky mi hodinu a půl vyprávěl ty nejhorší věci, jaké si kdo dokáže představit. Nejenže jsem musela poslouchat jeho sexuální historky, ale také mi sám nabízel, že když mu poskytnu určitě služby, určitě neprohloupím a až se mi to bude hodit, doporučí mne kamkoliv. Je to starý, oplzlý a chlípný dědek, který je evidentně pořád velmi na ženské a dává to jasně najevo. Radím Vám, nechoďte k němu. Pokud jste žena mezi 18-30, najděte si jiného lékaře.
KP
Nechápu, jak takovému člověku může být dovoleno vykonávat lék. povolání, když je mu asi 200 let. Jsem registrovaná v Petrovicích a bohužel jsem na něj už dvakrát narazila místo své ošetřující lékařky (ta je kapitola sama pro sebe). Poprvé to bylo asi před 3/4 rokem, když jsem tam přišla s vakcínou proti klíšťové encefalitidě a potřebovala jsem, aby mi ji jen píchl. Tento "pan doktor" NEBYL SCHOPEN mi injekci píchnout, protože údajně mu nešla vyndat z obalu, a řekl mi ať přijdu jindy, až tam bude paní doktorka. Podruhé jsem na něj narazila včera, šla jsem do ordinace s bolestmi břicha. Pan doktor mi břicho prohmatával a proklepával asi 5 minut (!), až jsem si začala myslet, jestli není trochu úchyl. Celou dobu si tam vedl monolog, asi třikrát se mě ptal na věci, které jsem mu řekla hned na začátku a nejhorší bylo, když jsem mu na otázku co studuju, odpověděla, že lékařskou fakultu. To se rozpovídal ještě víc a kdybych se po čtvrthodině sama nezvedla, tak tam sedím asi ještě teď.
Pro mě byla tohle poslední kapka, do této ordinace už nikdy nejdu a co nejdříve se přeregistruji jinam.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
F
Fuj
Mám stejnou zkušenost jako uživatelka "Nasraná maminka", resp. její dcera. Jsem registrovaná u pí MUDr. Řežábové, ale bohužel jsem tam narazila na toto prase (bez pardonu). A i když je vám 19 a doma jste na všechny drzí :) , třesete se strachy a radši "panu doktorovi" všechno odkývete, protože nevíte, co se může stát. Nebudu tady opakovat, co mi říkal a vyprávěl (byla jsem s ním v ordinaci sama, protože sestřička někde běhala a musela jsem ty oplzlosti poslouchat hodinu a půl - a že jsou v čekárně další lidé? a co?). Jen bych radila mladým holkám - nechoďte k němu a když už, tak ne samy...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Perfektní a zkušenej doktor .
spokojeny pacient
me vzdy pomohl myslim si ze je to nesmysl a prase neni
N
Nasraná maminka
Tomuto lékaři se na hony vyhněte. Moje devatenáctiletá dcera si hledala svého prvního praktického lékaře a hned má zkušenost,ze které se nemůže vzpamatovat. Tento "pan doktor" ji nejdříve prohlédl,samozřejmě svlečenou do spodního prádla. Co začalo potom,nemá s lékařskou etikou pranic společného. Začal si prohrabávat rozkrok a říkat takové oplzlosti,že se mi je sem ani nechce psát. Prostě je to staré PRASE.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní