Vítězství 101, Slušovice 76315
Vestra
Nikdy jsem nebyla pacientkou MUDr. Zavřela, ale musím přiznat, že pokud jsem měla problémy s nemocnou maminkou, která u nás bývala jen přes zimu a tedy nepatřila k jeho pacientům, vždycky ochotně pomohl. Nejen poradil a předepsal léky, ale několikrát i šel k nám, když maminka nemohla chodit. Jednou si nevěděl rady a okamžitě zavolal pro sanitku k odvozu do nemocnice. To je jedna stránka MUDr. Zavřela.
Chodil k němu manžel a dcera a oba byli velmi rádi, když lékaře změnili.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nedoporučuji nikomu. od pana doktora jsem přešla. Udivovalo mě, jakým způsobem léčil. Někdy se ani nezvedl z křesla a vyšetřoval mě na dálku... HRŮza
Jaroslav
Velmi dobrý praktik,někdy působící stroze, ale vždy pomůže.
aaa
jeho znamení je - napíši každému nemocenku, hlavně když mi dáte také něco
pacient
Pan doktor už nestačí na nové postupy a léky, na rychlost jejich zavádění. Zeptejte se v lékárně, kolikrát po něm přepisují recept, že se léčivo již pár desetiletí nevyrábí. Jeho mladší kolegové jej v mnohém předčí. Přeci jen má už svá léta. Jsem rád, že jsem pana doktora opustil a přešel k mladší doktorce. Moderní medicína je myslím víc, než sentiment.
F
Franta
Pohodový praktický lékař v letech s dobrýma vědomostma.
PAV
Znám pana doktora už dlouho, od svých 18 let a mohu říct že jsem spokojen. Za jeho velkou přednost považuji především zkušenost v oboru.