MUDr. Josef Janeček

Zubař · Více

Mladá Boleslav 1 adresa

Ordinace

třída Václava Klementa 147, Mladá Boleslav 293 01

Recenze nelžou, jedním slovem, profesionál, kdyby byl každý zubař jako pan doktor, strach ze zubařů by vymizel. Moc děkuji za ošetření

• Ordinace Jiný  •

Dnes jsem navštívila akutně ordinaci MUDr.Janečka, s nesnesitelnou bolestí mojí 7, ani ne za 5 minut byla venku i s anestezií, zcela bezbolestně a rychle.
    Ještě teď nemůžu uvěřit, jak rychle mi pomohli, i lékař i sestřička profesionálové na svém místě, neuvěřitelné.

• Ordinace Jiný  •

Rozpadlý horní moudrák byl během několika vteřin zcela bezbolestně venku, kdyby mi pan doktor neřekl, že je hotovo, tak bych to ani nevěděl. Skvělý lékař, skvělá sestřička, moc děkuji!

• A

Nejlepší zubař (stomatochirurg), se kterým jsem měla tu čest. Trhání horní sedmičky. Domluva super, je vidět že mu není jedno. Pomohl mi jako jediný po třech letech shánění zubaře kde mě kvůli kardiovaskulárním problémům a reakci na anestetika, nechtěli nikde vzít, a díky němu teď vím, kterou látku snáším dobře, tudíž mám otevřené cesty. Vše s vámi proberou a pomohou. Pan doktor se nezdráhá překročit ordinační dobu pokud má v čekárně pacienty. Další věc za kterou tleskám
    Sestřička taky super, empatická, milá.
    Chvilku si počkáte, ale stojí to za to!

Klaudiánovu nemocnici jako takovou nehodnotím zrovna kladně, toto oddělení ale, pokud se tak dá říct, stav vyrovnává. :)

Děkuji

• V

Všechny zdravím.Pan doktor je člověk na svém místě.Loni na podzim mi moje zubařka chtěla pomocí ale osmička se zlomila,zůstal tam kořen.Druhy den jsem jela k panu doktorovi, bílá,zelená,no s obavami.Dalnmi injekci a za pár minut byl kořen bezbolestně vrnkuz.Zasito, hotovo.Niv žádná bolest.Rok se s rokem sešel a jdu na vytrhnutí osmičky znova.Rozpada se mi.Sttach samozřejmě je jsem strašný srab a mám panickou hrůzu že zubaře.Verim panu doktorovi že vše dobře dopadne.

• A

Pan doktor je profesionál opravdu umí vrele doporucuji a strach nechte na parkovišti jem to cekani a fronty injekce pichne jen trochu a pak je to vážně bez problémů sestricka komunikuje a vzdy ma ma tvari úsměv

• R

Minulý týden jsem byla u pana doktora na extrakci stoličky a chtěla bych mu a jeho sestřičce paní Rennerové ještě jednou touto cestou mnohokrát poděkovat. Zákrok byl naprosto bezbolestný, rychlý a bez komplikací.
    Vážím si jejich profesionality a empatie i toho, že si udělali čas, aby vyslechli a rozptýlili mé obavy. A to vše při jejich velké pracovní vytíženosti - čekárna jako obvykle plná pacientů. Děkuji Vám a přeji vše dobré.

• Ordinace Jiný  •

Dobrý den přeji všem tady.Chtel bych vám napsat zkušenosti pro ty kteří hledají a nevědí kam jít. Tak trhali mi už asi 2 zuby ale tady u pana MuDr.Janečka to bylo bez jakékoliv bolesti má opravdu šikovné ruce a ví co dělá je špičkový co se týče trhání zubů 8mičky bezbolestně. A opravdu za 4min byly venku obě nejvíc bolela ta injekce zuby sem nevěděl že je mám venku a říká mi pan doktor už a jeto hotovo. Ja byl stoho tak mimo že jsem se je dvakrát zeptal jestli opravdu vytahnul obě Jinak s těma igelitkama na nohách sem šel až k autu až na přechodu jsem si všiml že lidi na mne koukají. Takže za mně Dávam určitě
    Doporučuji všem a nebojte se.

• Ordinace Jiný  •

Jsem totální srab co se týče zubařů ale klobouk dolů.pan doktor má zlaté ruce.nateklá 8 dole napůl ještě v dásni a za minutu byl venku dáseň zašitá.vubec sem nic necítil.na další jdu k němu už beze strachu.můžu jen doporučit.

• Z

Toto je opravdu PAN doktor...vytrhnutí dvou zubů (obě šestky na levé straně) pro mně představovalo skoro smrt. Ale pan doktor i sestřička byli úžasní a já vůbec nic necítil, žádná bolest, úplně mně uklidnili a z ordinace jsem odcházel s úsměvem. Samotný zákrok netrval víc jak minutu a naprosto bezbolestně. Navíc v ordinaci panovala naprosto skvělá nálada.
    Nikdy jsem nezažil tak skvělý přístup a precizní práci. Pane doktore a sestřičko, ještě jednou velice děkuji.