Vídeňská 42, Znojmo 66902
Jakub kucera
Jenom chvála po 11 letech jsem se odhodlal navštívit zubaře zuby paní doktorka dává postupně dohromady je milá,hodná a myslím že od dneska přestávám mít strach jedině doporučuji a paní zubařce děkuji moc za ochotu a pomoc
• Praktická zubní lékařka • Jiný •
Pavla Novakova
Pří bolesti zubů mi paní doktorka rozvrtala celou korunku a stejně se k zubu nedostala.Kdyby mi udělala rentgen,tak by zjistila,že stačilo vyčistit dasen nad korunkou.Uz nikdy k ní doufám nebudu muset jít.
• Praktická zubní lékařka • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
dacela
S paní doktorkou jsem nebyla spokojená. Možná dobře ošetřila drobné kazy, ale při extrakci jsem i při umrtvení cítila velkou bolest. Pod jedním zubem se mi opakovaně dělal zánět a vytékal hnis. Když jsem k ní přišla, že mě ten zub bolí, objednala mě nejdřív za dva týdny. Během té doby jsem ze zubu vysávala hnis a když jsem k ní přišla, řekla, že zub je v pořádku a že mě nemůže bolet a neudlala mi rntgen. Proto nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
B
Big_G
U zubaže jsem nebyl 14 let. Ikdyž můj chrup zdaleka nebyl v pořádku, nebyla návštěva zubaře akutní. Když se pak dostavil zánět, paní doktorka mě ochotně přijala a dala chrup do pořádku.jen proto,že onen zanícený zub se mi nyní postupně bezdůvodně odlamuje-zůstává pouze výplň,nemohu dát nejlepší hodnocení.
Kateřina K.
Velmi skvělá paní doktorka, díky které můžu opět bezstarostně kousat na obou stranách
zubů a díky které jsem opět začala chodit na pravidelné preventivní prohlídky.Velice příjemná, milá, vždy ochotná píchnout injekci, plomby skvěle drží!!!• • •
Hlůšková
Tohle je nejlepší zubařka,co jsem kdy poznala,příjemná, citlivá,od té doby co jí znám,už se u zubaře bojím o hodně míň
Díky péči paní doktorky jsem neustále trpěla bolestmi a byla jsem nucena si vyhledat jiného lékaře, který mě náležitě ošetřil. Paní doktorku naprosto nedoporučuji!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pokorná Jitka