Tišice, Neratovice 277 15
Matej
Zastupujuci lekar. Sestricka absolutne neprijemna, hrala sa na slovicka, ze zrusenie neschopenky je na cely tyzden. Asi ked som bol nemocny, tak preco by som ju rusil celu? Chcel som ju zrusit od nejakeho dna. Nasledne komunikacia s doktorkou v pohode. Je problem sa tam dovolat - oni sa Vam ozvu, ale nemusia (maju odkazovku, ze sa Vam ozvu). Maju vyhodu, ze sa to da ukoncit neschopenka telefonicky a clovek nemusi stracat cas navstevou.
• Praktický Lékař pro dospělé • Jiný •
Lubomir Janoušek
Dnes je obtížné najít praktického lékaře, který je jakoby na telefonu. Pacientů mnoho a lékařů/ sester málo. Výsledkem je , bohužel , obtížnější možnost přímé komunikace. Paní doktorka i sestra jsou velice příjemné. JUDr. Lubomir Janoušek
• jiné místo • Jiný •
T
Tereza
Doktorku určitě nedoporučuji. Neumí absolutně komunikovat o základních věcech a je hysterická. V mém případě na mě začala křičet, když jsem chtěla vědět, jak bude postupovat léčba. V životě jsem se u lékaře nesetkala s takovým chováním.
• Praktický Lékař pro dospělé • Jiný •
F
Filip Gregor
Nedoporucuji, tahle lekarka potrebuje zakladni skoleni komunikace a dalsi ohledne zakaznickeho servisu.
Dnes jsem prisel neobjednany s opakujicimi se bolestmi hlavy, doktorka se na me ve dverich oborila “co tady delate”, odpovedel jsem, ze potrebuji vysetrit. Kdyz jsem na jeji dotaz, jestli jsem objednang odpovedel, ze ne, protoze jsem priletel ze zahranici a prisel rovnou, tak se slovy “tak to asi tezko” zabouchla dvere a dodala “pockejte si na sestru”. Zustal jsem stat jako opareny. Tahle se komunikuje s pacientem? Sestra dorazila o par minut pozdeji, byla stejne neochotna a ptala, se co chci - odpovedel jsem, ze vysetrit. Kdyz se me ptala, jestli jsem nemocny, odpovedel jsem, jestli me pozve dovnitr ci mam svou anamnezu vykladat na chodbe. Na to mi odsekla “jak to se mnou mluvite” a protoze to nikam nevedlo, jel na pohotovost.
Tehle ordinaci na Senovaznem namesti 5, P1 se vyhnete, tato lekarka nepochopila, ze pristup prijatelny pred 20 lety jiz neni v dnesni dobe akceptovatelny.• jiné místo • Jiný •
Lukáš Nedvěd
Už několik let celá naše rodina využívá tuto paní doktorku.. Vše bez problému. Perfektní přístup a znalost. Děkujeme
• jiné místo • Jiný •
sikulinek1
Největším zklamáním je pro mě chování paní doktorky. Hlavně nechtějte nic ani 5 minut před otevřením ordinace-se zlou se potážete!! Velmi nepříjemná, arogantní a její chování vůči pacientům balancuje na hranici slušnosti!! Včetně přibouchnutých dveří u nosu a zvýšeného tónu. Prostě supr zážitky.....
Jednou mi odhadla diagnozu a nasadila antibiotika-samozřejmě chybně!! Podruhé mi předepsala kapky v době, kdy jsem byla těhotná, které mi v lékarně nevydali, jelikož tyto těhotné vůbec nesmí.... To vše by se tak nějak dalo omluvit, nejde-li o život, ale s chováním paní doktorky se prostě nevyrovnám!
Podobné negativní reakce slýchávám i od mých známých, ale udělejte si úsudek sami.....• • •