Komenského 49, Hořovice 268-01
3 názory
Dita
Profesionální přístup jak lékařky, tak sestry, příjemné prostředí, přesná a jasná informovanost pacienta, individuální a zejména komplexní přístup. Navíc úžasná schopnost pracovat s dětmi a opravdu velká empatie. Není nic, co by mi u paní doktorky chybělo, naopak má spoustu plusů navíc, mimo jiné třeba skvěle zvládnutý a 100% dodržovaný harmonogram návštěv. Jsem ráda jak já, tak celá moje rodina, že chodíme právě sem :-) Děkuji :-)
• jiné místo • •
Pavlína
Nejpečlivější zubní lékař, kterého znám. Vždy se snaží pomoci, nikdy nic nezanedbá, navíc velmi milá a s dětmi to umí na jedničku. Jsem ráda, že takovou zubní lékařku máme právě v Hořovicich. Jo a taky sestřičku! Obě báječné!
• jiné místo • •
Eva Pelánová
Pokud chcete povozit na křesle nebo maximálně vyvrtat kaz, setkáte se s příjemným prostředím a milou paní doktorkou. Pokud máte větší problém, vyhněte se této posléze arogantní ,,odbornici" obloukem, ať se z následků její neprofesionální a chybné léčby nedostáváte měsíce a neřešíte navíc nové zdravotní problémy jako důsledek její ,,péče". Pelánová.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní