MUDr. Jitka Filipová

Zubař Více

Znojmo 1 adresa

Zubní ambulance

Tovární 14, Znojmo

• Paní doktorku doporučuji, je příjemná a snaží se chrup zachránit a ne jen trhat. Je velice příjemná a ochotná, i můj 3letý syn k ní chodí rád a bez problémů.

• Nemůžu nereagovat na příspěvěk, že paní doktorka nevystavuje stvrzenky...? Já vždy na všechno dostanu výdajový pokladní doklad, vypsaný ručně paní zubařkou...Paní doktorka je velmi empatická a narozdíl od předchozí zubařky se nebojím návštěvy zubaře a to bez přehánění. Vždy naslouchá, poradí, vysvětlí, vyjde vstříc, je ochotná a dle mého mínění hodná, též sestřička je sympatická. Jsem velmi spokojená a můžu jen doporučit, neměnila bych.

• Paní doktorka vybírá poplatky naprosto správně a nikdy ne neoprávněně. A i kdybych měla zaplatit za pouhé zklepání na dveře,ráda to udělám,protože za nimi pracuje nejenom lékařka,ale především člověk,který je velice empatický a to je pro mne důležitější než nějaké poplatky. Navíc je pečlivá,starostlivá a odborník na svém místě. Neměnila bych.

• V

Velmi schopná zubařka! Po vojně jsem měl lehce zanedbaný chrup, ale po pravidelných návštěvách u paní doktorky Filipové mám chrup v naprostém pořádku a to jsem z vojny již 25 let doma. Za to vděčím hlavně díky preventivním prohlídkám, jejímu přístupu a vynikající péči! Vřele doporučuji a opravdu moc chválím, ikdyž to zas tak často nedělám.

Zřejmě nejlepší zubařka, kterou jsem kdy poznala. Konečně se nebojím chodit na prohlídky!

Paní doktorku velmi doporučuji, je příjemná, hodná, jemná, vše vysvětlí, moc ráda k ní chodím, na její doporučení jsem již, jako dospělá nosila rovnátka a nelituji :)

Již léta pravidelně k paní doktorce chodím na prohlídky a musím říct, že ať na zubní, tak velice ráda. Vždy se setkám s vlídností,jemností, empatií, profesionalitou i radou. Vím, že bych neměnila a každému doporučuji.