Francouzská 6167, Ostrava 708 00
K.
Paní doktorka je velmi emapaticka a zajímá se o pacientovo zdraví. Vyslechne, poradí a snaží se dát několik řešení. Můžete si s paní doktorkou i zavolat a danou situaci se vám pokusí pomoc vyřešit. Je opravdu moc milá, pečlivá a za mě jedině doporučuji.
• jiné místo • Jiný •
RV.
Velká spokojenost u celé naší rodiny. Děkujeme za péči
• jiné místo • Jiný •
z.smido
Nejlepší lékařka s jakou jsem se v posledních létech setkala. Je nesmírně laskavá a vstřícná, empatie má na rozdávání, pacientum nelže a hlavně jsem z ní vycítila opravdový zájem o mne a mé zdraví. To vskutku u většiny českých lékařů není běžné.Po odborné stránce naprosto vynikající. Diky ní jsem ještě nad českým zdravotnickým personálem nezlomila hůl. Šmídova Vlasta
• Moje Ambulance • bolesti zad •
Libor T.
Po dvou letech zdravotních obtíží jsem se dostal do péče paní Doktorky Bencúrové, velice příjemný lékař, který nebagatelizuje potíže pacienta, pomůže, má velice široký záběr ve svém oboru i mimo něj. Chtěl bych moc poděkovat za perfektní péči a skvělého člověka. Děkuji a s pozdravem Libor T.
• jiné místo • Infekční onemocnění •
Stejskal
Paní doktorka není vůbec empatická, jedná s pacientem tak, jako by měla o jeho stavu jasno ještě dříve, než pacient přijde a je tedy úplně jedno, co říkáte. Takže k ní přijdete, ona vás neposlouchá, dá vám verdikt diagnozy a sestra vytiskne recept. Je to lékař, který to studoval kvůli prestiže, ne aby pomáhal lidem :(
• Moje Ambulance • Nemoc •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě