Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
O mně
Jsem zkušená atestovaná lékařka s dlouholetou praxí v oboru pediatrie. Absolvovala jsem Lékařskou fakultu Masarykovy university v Brně, kterou jsem uk...
VíceLéčené nemoci
Vyšetření kojenců
Vyšetření moči
Vyšetření streptokokové infekce
majda-lenka
Já a všechny mé 4 děti máme s paní doktorkou Kotrčovou velmi dobrou zkušenost a jsem velice ráda, že jsme k ní mohli přestoupit a naladit se jiným směrem než (jak to bývá) výhradně alopatickým. Co se týká léčby, jsem naopak nadšená, že ji prodiskutujeme a je zde možnost volit z alternativních metod a lituji, že jsem u svého nejstaršího syna tento způsob ani nevyhledávala. Dnes se "neléčíme" jinak než homeopatiky a bylinkami a je také pravda, že jsme dost zásadně změnili jídelníček, čemuž připisuji obrovský ústup nemocnosti i alergií v celé mé rodině. Paní doktorce a také skvělé a vždy usměvavé sestřičce za vše mockrát děkuji a vždy se na setkání těším. Lenka Kutláková
natusqa5531
Dobrý den, chodím k paní doktroce už 17 let anikdy jsem s ní neměla jediný problém. Paní doktorka je svědomitá a ví, co dělá. Poznala mi zápal plic při první návštěvě a ihned mě poslala do nemocnice. Nevyměnila bych ji !!
Hejtmanová
Dobrý den,chtěla bych říct že paní doktorka je odbornice a výroky že předepisuje samé homeopatika,nejsou pravdivé jelikož mě po 16 letech co tam chodím,napsala první až teď.Vždy mě ze všeho vyléčila a pamatuje si každou maličkost od mého dětství.Nikdy jsem nezažila že by se paní doktorka chovala povýšeně,nebo kritizovala.Chodí k ní všichni mí známí a nikdo neměl problém,pravdu říct ani se mi v 18ti nechce přestupovat :)
~
Vážené maminky, to že je paní doktorka navíc homeopatka je velmi přínosné a v dnešní době, která je vyšlechtěna chemikáliemi je to jenom dobře. Jestli jste tak hloupé a neumíte se rozhodnout, zda Vaše dítě má být léčeno homeopatiky anebo antibiotiky,je Vaše věc - tak si nemáte dítě pořizovat. Paní doktorka nikomu nic nenutí a je to jenom na její dobré vůli, že Vám ty homeopatika nabídne. Navíc je velice milá a dcera ji má ráda.
~
Paní doktorka hlavně vnímá člověka jako celek a pokud je nějaký problém tak přemýšlí proč vznikl,no prostě hlédá příčinu a to je pro mě dost podstatné.A to,že vytkne chyby,kterých se dopouštíme a snáží se abychom přispěli k vyřešení problému,za to jí patří velký dík.Zdraví dětí je v prvé řadě o zodpovědnosti nás rodičů.Jsem moc ráda,že jsem po dlouhém hledání našla právě paní doktorku,děti k ní chodí rády a její rady si berou k srdci,protože to tak cíti,né proto že musí.Myslím si že se tady slučuje klasický přístup s alternativním je jen na každém co si vybere.Není to o diktatuře,ale o svobodě a za to jí patří velký dík.Pro ty hledající a přemýšlivé bytosti je paní doktorka jednička včetně sestřičky,která patří mezi ty nejlepší. Dzurecová
~
Příjemné vystupování, milá k dětem, vysvětlí, poradí, vstřícná k alternativním léčbám.
Jak si tady čtu ty názory a hodnoceni tak se docela divím. Každy jsme jiní a očekáváme něco jiného. Pokud vám pani doktorka nevyhovuje najděte si jinou. Kritizovat umíme všichni ale ocenit a pochválit něčí práci umí už málokdo. Nevím co většině lidí vadí na pani doktorce ale já jsem s ní absolutně spokojený. Chodil jsem k ní jako dítě a teď k ní chodím se svým synem. Nikdy mě za nic nekritizovala nechovala se povíšeně ani arogantně. Vždy mi dobře poradila a pokud jsem se držel jejich rad nebyl problém. Takže když to shrnu tak já ji můžu jen doporučit.
Daniel Maslák
Lenka
S paní doktorkou i sestřičkou - naprostá spokojenost. Syn je již dospělý a vždy byl spokojen a 11-letá dcera k ní také chodí ráda.
Šodek
S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti.Máme tři děti a všechny jsou u ní v dobré péči.Nemají k ní strach chodit,což se nám u jiných doktorů stává.A to vše díky jejímu kladnému přístupu k dětem ,ale i k nám rodičum.Paní doktorce i sestřičce velké PLUS.
~
Paní doktorka je určitě dobrá odbornice, ale rozhodně by jí neškodil "lidštější" přístup. Pokud vím tak ani děti ji nemají moc rády. Ale věřím, že jsou mé děti u ní v dobré péči.
O mně
VíceLéčené nemoci
Specializace
- dětské lékařství
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě