MUDr. Jiří Vondrák

Praktický lékař Více

Ústí nad Labem 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

PKÚ - závod Hrbovice, Ústí nad Labem 40076

• Absolutní spokojenost, je to můj i manželův dlouholetý praktický lékař, profesionál vždy připravený pomoci a hlavně stále usměvavý a ochotně vyslyší naše nářky a vždy s úsměvem poradí .Prostě pravý domácí lékař a proto si ho nesmírně vážíme.Jen tak dál pane doktore. Díky

Někdy mi pan doktor připomíná doktora s filmu Vesničko má středisková : " Tak neotáčej hlavu, otáčej se celej " Když jsem měla problém, tak místo toho, aby mě poslal na vyšetření, tak mi řekl přesně tohle, jen se to týkalo jiný části těla..

Tento pan Doktor mi již třikrát prodloužil život. Mohu dokázat dalším vyšetřením odborných lékařů. U mne je to po všech stránkách pan Doktor !!! Znám jej již mnoho let,všem bych doporučoval takovéto lékaře.Važte si takových lékařů - Doktorů,,,

• H

Doktor s velkým D.Tak,jak by to mělo být všude.

• Výborný. Není jinak co dodat. Prostě nej nej nejlepší.

• Pan doktor Vondrák je prostě doktor kamarád.

• E

usměvavý, s uklidňujícím vlivem na pacienta, se skutečným zájmem vyslechne potíže a problémy, bez prodlení zasílá na odborná vyšetření ...

Je to výborný lékař,dalo by se říci i psycholog a vychází vstříc pacientovi.
    Nic nezanedbává a ochotně posílá na vyšetření k specialistům. Jen více takových
    lidský lékařů.

• R

Odborně na vysoké úrovni, stejně jako na lidské, vždy milý k pacientům,

• R

Dlouhodobě kladné hodnocení (21 let)