Máchova 1317, Mladá Boleslav 29301
janka.bendova
Nejen skvělý lékař,ale i zlatý člověk..velmi ochotný,milý,s "otcovským" přístupem, velkým srdcem a hlavně zdravým rozumem..vzdělává se po celou dobu své praxe a má úžasný přehled snad o všem..
Jan D.
nejlepší pediatr na světě. je mi 20 a už bych vážně měl od něj odejít, ale vůbec se mi nechce...doporučuji!
jana
Výborný, hodný a trpělivý lékař a totéž musím říci o jeho sestřičce. Neměnili bychom. Jana Terlecká
T
Tomáš Kučera
Kdybych nemusel měnit lékaře kvůli věku a změně města, neměnil bych.
J. Dvořák
Je to neuvěřitelně vlídný, obětavý a skromný člověk, vždy vyjde vstříc, byl jsem u něj od kojence a nemohu si stěžovat, taktéž moje sestra s ním má jen ty nejlepší zkušenosti. Rád poradí, nehledí na svůj prospěch, ale na zájmy pacienta a jeho zdraví. Sestřička je jeho pravou rukou, je úžasně pozitivní a rozdává úsměvy i vlídná slova. Kéž by bylo více takových lidí! Děkuji Vám za vše pane doktore a sestřičko!
výborný lékař, slušný člověk se smyslem pro humor a přípravený vždy upřednostnit zájem ditěte..zadny prodejce farmak..ochotný vždy vse vysvetlit, který bere pacienta jako partnera (i když je to dítě)
Pan Dr.Kopřiva je lékař nehledící na vlastní prospěch, jde mu skutečně o děti, necpe děti zbytečně léky za každou cenu, posuzuje je individuálně a vždy po náležitém zvážení okolností koná. Je vlídný a rád vše vysvětlí. Nedílnou součástí ordinace pana Dr. Kopřivy je jeho sestřička, která má vždy pro děti úsměv a vlídné slovo. Děkujeme, máme Vás rádi... Michal a Kateřina Dvořákovi
naprosto skvely lekar! mela jsem ho cele detstvi a bez problemu. vzdy mi vyhovel a byla s nim legrace.
Skvělý pediatr, fajn člověk. Obětavý, vlídný, k dětem i k rodičům.
Pan doktor, je nejlepší pediatr, kterého jsem poznala. S mladším bratrem jsme k němu chodili a i má dcera k němu chodí.
Když jsem měla problém, vždy mi vyšel vstříc. :) A hlavně se moc moc stará o své pacienty, se setřičkou tvoří skvělý tým.• • •
Upravit nebo spravovat profil- Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Mladé Boleslavi
- Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mladé Boleslavi
- Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mladé Boleslavi