MUDr. Jaroslava Hajdová

Olomouc 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Na zahrádkách 17, Olomouc 77900

• N

Velmi dobra doktorka ja bych rekla oni ze je specialista v oboru velka skusenost znalost v oboru malo kde najdete takovou doktorku chodime k ni uz roky a vzdy odchazime s usmevem na tvari muzu jenom doporucit.

Přes 20 let naprosto perfektní péče a příjemného vystupování.

• Kvalitní práce, příjemé jednání, skutečný zájem na kvalitě i vzhledu chrupu každého jednotlivce.
    Duchoňová

• Nejlepší paní doktorka! Po předchozích záporných zkušenostech se zubaři k ní se nebojím a jsem naprosto spokojená, super přístup k pacientům!

• Paní doktorka má dobré znalosti oboru, dokáže velmi dobře ošetřit i komplikovanější případy. Poskytuje i nadstandardní péči. Někoho může odradit mírně nesympatická sestřička pravidelně bez nálady.

Odborně fundovaná, vlídná s lidským přístupem.

• O

velmi dobrá zub.lékařka,vynikající odborné znalosti.Pečuje o můj chrup již dlouhá léta k
    mé naprosté spokojenosti.Nikdo u ní nemusí mít strach.Příjemná sestřička.

• O

VYNIKAJÍCÍ ZUBNÍ LÉKAŘ JAK PO ODBORNÉ TAK LIDSKÉ STRÁNCE, PŘES 20 LET SE MI STARÁ O CHRUP
    A VŽDY VŠE VYŘEŠÍ K MÉ NAPROSTÉ SPOKOJENOSTI, VÍCE TAKOVÝCH LÉKAŘŮ.

super paní doktorka

• B