MUDr. Jaroslav Bednář

Praktický lékař Více

Žďár nad Sázavou 1 adresa

Poliklinika Žďár nad Sázavou

Studentská 1699/4, Žďár nad Sázavou 59101

Jak už tu zaznělo,to jak je na peníze snad ani není normální,už si budu nechávat normálně vystavovat paragony,třeba ho to přejde (no jo,vila v Polničce něco spolkne :-D) jinak co se týče diagnóz,tak než Vás pošle na specializované vyšetření ,tak ještě během tří návštěv zkouší svoje prášíčky a pak až Vás někam pošle,což si myslim,že by člověka trpícího nějakou na první pohled skrytou chorobou mohlo být osudné... já osobně zvažuji přestup k jinému lékaři

Jsem dlouholetá pacientka pana doktora. Je pečlivý lékař, který umí poradit a léčit, vysvětlit a je společně se setřičkou dobrý tým.

• vybírá 30Kč i za to, že si jen u něj sednete(což si vybere ještě dříve) než Vám napíše papír pro PÚ o vašem zdravotním stavu, za který zaplatíte také aniž by provedl jakékoliv vyšetření.

• Pečlivý a docela milý.Vždy mi dobře poradil a vždy úspěšně pomohl,znám ho 24 let.

• Pečlivý lékař, který namá potřebu předepisovat na každou nemoc antibiotika, čehož si velice vážím. Dále také oceňuji, že na rozdíl od mého předchozího praktického lékaře, tento předepisuje léky hrazené pojišťovnou a ne drahé léky, které mu podstrčil dealer. Mě vždy pomohl, takže mohu jen doporučit!

V pohodě.

Velmi pečliví a důsledný. Důvěřuji mu v plné míře a často doporučuji !!!

Jen to socialistické vybavení čekárny a ordinace to je opravdu něco otřesného a kdejakej hajzl v putice vypadá moderněji! Pane doktore udělejte s tím něco čas se nezastavil...
    Je to opravdu hrůza

Jinak přeji ůspěšný nový rok a mnoho zdraví v roce 2009 a sestřičce také!! Váš pacient

Pan doktor je velice dobrý a hlavně dobrý sportovec jsem s ním spokojený jen kdyby nebyl tak na peníze !

• H

Ja s nim nemam sebemensi problem... kdykoliv jsem prisel, dokazal mi poradit a pomoct. Nekdy, podle mehonazoru, i nad ramec jeho povinnosti.I v pripadech, kdy jsem pouze potreboval radu, dokazal mi poradit.

Já s ním nemám žádné špatné zkušenosti,snaží se Vaše problémy vyřešit sám- což v mém případě se mu daří.I když já ho potřebuji maximálně 1 do roka.