Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Žďár nad Sázavou
Studentská 1699/4, Žďár nad Sázavou 59101
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (40)

I

IP

Velmi nepříjemná, arogantní a povrchní zkušenost.

Když jsem sháněla psychologa, nikde nepřijímali nové pacienty, nebo byly veeelmi dlouhé čekací lhůty. U paní Šilerové bylo možné přijít hned za týden. Bylo mi to trochu podezřelé, ale říkala jsem si, že třeba budu mít štěstí. Bohužel ne.

V úplně prázdné čekárně jsme byli jen my, přesto jsme čekali přes půl hodiny po objednaném čase. Potom si paní Šilerová na podpatkách nesla do ordinace kafíčko a čekali jsme ještě dalších cca 10 minut.

Nejvíc mě ale zarazil samotný přístup. Hned při příchodu si podle mě vytvořila vlastní obrázek a celé „vyšetření“ trvalo asi tři minutky. Její vystupování na mě působilo velmi arogantně, povrchně a bez většího zájmu.

V dnešní době je těžké se někomu svěřit. A když už se člověk odhodlá, chce někoho empatického, respektujícího a lidského. Bohužel jsem tenhle pocit neměla a celá návštěva se mě dost dotkla.

Za mě velmi nepříjemná zkušenost a už bych se sem nevrátila.

Pavel

Doktor Bednář a jeho služby pacientům to je jedna velká zoufalost. Jsem šťastný, že jsem se rozhodl pro jiného lékaře.
    Čekárna věčně prázdná. V porovnání plné čekárny naproti.
    Už jen představa muset jít "k Bednářovi " bylo něco hrozného na psychiku. Hodina někdy i víc vysezená v prázdné čekárně nebo s někým zatím co vedle obsloužil 5 i více pacientů. Nedej bože sedět tam ve vysoké horečce nebo stát s akutní bolestmi zad nebo jen něco potvrdit.
    Když už vyleze sestra zahalí vás prostředí, které se od otevření střediska nepohnulo. Že je na prachy to je dlouhodobě známo a asi i vybavení bude majetkem střediska.
    V době poplatků bylo první k čemu se VŽDY HLÁSIL. Aniž by se zeptal co vás trápí první bylo 30 Kč a to vždy a pořád. Na stole si pak dělal z mincí komínky. Jednou mě poslal do bank. vybrat, když jsem neměl hotovost.
    Další co mě deptalo byla jeho neustálá starost o to, aby nemusel vystavit neschopenku. O tu jsem se musel skoro prosit. Empatie, když člověku nebylo hej nulová.

• MUDr. Jaroslav Bednář • Jiný  •

Sheldon

Paní psycholožka velmi manipulativní, udělá si obrázek o situace z jednostranné výpovědi a požaduje po okolí, aby zcela vyhověli podle jejích domněnek, které jsou úplně mimo. Evidentně se neorientuje ve vztazích mezi lidmi.

M. H.

Úžasný pan doktor, nemám co vytknout. Lidský přístup, ochota, účinnost léčby. Všechny palce hore!!!

• Juraj Tkáč • Jiný  •

E

Eva Jiroušková

Já k panu dr.Vencálkovi chodím 4roky a nemůžu si absolutně stěžovat jeho přístup k pacientovi je velmi profesionální. Vždy mi vše vysvětlí že to pochopím bez problémů a to jsem pacient po CMP a mám horší paměť.Pan doktor i sestřička jsou velice ochotní a milý lidé. Vždy za nimi jdu bez stresu a obav.

• MUDr. Petr Vencálek • Jiný  •

Anna

S přístupem paní psycholožky jsem spokojená. Za několik týdnů jsem se posunula v pro mě zásadních oblastech. Po letech psychoterapie u jiné psycholožky s minimálním posunem pro mě velká změna. Děkuji

E

Eliška K.

Pan doktor Tkáč je opravdová rarita ve svém oboru. Jeho přístup je naprosto odlišný od všeho, co znáte a dokážete si představit. Věřím, že nesedne každému, ale první zdání můžu klamat. Je to neskutečný odborník a profesionál!
    Po dlouhých letech bezmoci mi nasadil léčbu, která konečně zabrala. Cesta byla víc než trnitá, a je potřeba vydržet. Ale díky němu se několikaletá šeď v mé hlavě proměnila v barevné vidění.
    Děkuju!

• Juraj Tkáč • Jiný  •

N

NJ

Arogantní chování, paní doktorce jsou přednější nákupy a osobní záležitosti než klient.

Kamila

Naprosto arogantní, neochotný lékař. Nepříjemné až zlé chování. Zeptala jsem se slušně jestli můžu objednat svého velmi starého člena rodiny, co už má problém komunikovat, ale nevěděla jsem, jestli je registrovaný. Lékař Petrlík mě doslova VYHODIL se zdviženýma rukama, ať nejdřív zjistím, jestli je pacient registrovaný.
    A další zkušenost přímo v ordinaci, kdy mě osobně VELMI DRZE vyhodil do čekárny, když jsem chtěla pomoct se svlékáním nemohoucímu stejnému členovi rodiny, který se špatně hýbe, zapomíná a má problém komunikovat.

OTŘESNÁ zkušenost. Lékaře nedoporučuji pro slabší povahy.

• MUDr. Martin Petrlík • Jiný  •

Pavel Sejrek

Paní doktorka je velice příjemná, ochotná a pečlivá v zubařské práci.

• MUDr. Kateřina Škorpíková • Jiný  •